Se asteapta ca anul acesta DVD recorderele cu hard disc sa fie unele din cele mai populare cadouri de Craciun, iar Sony RDR-HX1000 va fi cu siguranta in topul vanzarilor. Avand incorporate cele mai noi solutii in domeniu, DVD recorderul de la Sony este in acelasi timp usor de utilizat, suplu si cu un design placut.

Sony RDR-HX1000 este un DVD recorder care poate inregistra si stoca informatiile multimedia in propria sa memorie. Recorderul Sony cu hard disc permite vizionarea imaginilor, editarea, inregistrarea si stocarea in memorie a peste 325 ore de inregistrare video. Simplitatea in utilizare este elementul-cheie al acestui recorder.

Sony RDR-HX1000 ofera solutii de interconectare simple, printr-o singura apasare pe buton.

Caracteristicile care diferentiaza Sony RDR-HX1000 de alte produse similare existente pe piata sunt multiple: peste 325 ore de inregistrare, adica o capacitate de stocare de 250 GB, corespunzatoare cu 53 DVD-uri, 200 meciuri de fotbal, 650 telenovele sau 8000 videoclipuri; calitate excelenta a imaginii; posibilitatea vizionarii inceputului unui film, chiar daca inregistrarea este la mijlocul

acestuia; conectare simpla la camera video, folosind tehnologia i.Link; compatibilitate cu majoritatea camerelor digitale; compatibilitate cu formatele DVD R-, R+, RW-, RW+. Sony RDR-HX1000 este disponibil in marile retele de electrocasnice din Romania. Pretul recomandat de producator pentru piata romaneasca este de 1797 euro.