Gabriela Spanic, actrita de origine venezueleana, sosita duminica seara in Romania, a avut, ieri, o intalnire cu reprezentantii presei, unde s-a aratat foarte impresionata de primirea pe care a avut-o la aeroport si de miile de fani care au intampinat-o cu flori.

Actrita a spus ca Romania este o tara spectaculoasa si ca i-ar placea foarte mult sa ajunga in Transilvania, pentru a vizita Castelul Bran. "Regina telenovelelor" se afla intr-un turneu de promovare al noului sau proiect, "Gabriela 2005 Total", ce va fi comercializat la nivel mondial.

Acesta va cuprinde o carte autobiografica, scrisa de Gabriela Spanic, un calendar cu vedeta, primul CD al actritei si un DVD cu diverse momente din cariera ei artistica si cu videoclipuri ale primelor sale melodii.

Actrita a spus ca proiectul a iesit ca printr-un miracol, intrucat a lucrat la el in paralel cu filmarile la telenovela "Prizoniera". Gabriela incepe cartea cu o experienta crunta pe care a avut-o in copilarie, in care aprope si-a pierdut viata atat ea, cat si familia ei.

In capitolul "Umanitatea", actrita vorbeste despre radacinile ei, istoria bunicilor, cat si despre primul ei iubit si cum a murit acesta. Apoi urmeaza un fel de jurnal, de la inceputurile ei in televiziune pana in prezent.

Intr-un alt capitol, "Lacrimi negre", vedeta povesteste despre o relatie cu un barbat din trecutul ei si incheie prin "Scrisoare de despartire", un capitol dedicat femeilor din intreaga lume, victime ale maltratarii fizice si psihice, care nu au curajul de a spune "nu" la timp.

De asemenea, cartea mai cuprinde un capitol intitulat "Circul negru", o fabula despre lumea actorilor si interesele care exista in spatele telenovelelor. Maine, la ora 18.00, fanii Gabrielei Spanic sunt invitati la Mall Plaza Romania pentru o intalnire cu "regina telenovelelor", unde vor putea obtine autografe si vor avea ocazia sa vorbeasca cu actrita.