Printesa Diana era gata sa renunte la familie, la rangul sau si la traiul de la palat si sa fuga cu bodyguardul sau, releva o noua caseta audio, difuzata de canalul NBC. Pasajul face parte dintr-o serie de casete inregistrate de Peter Settelen, profesorul ei de dictie, in 1992.

Lady Di povesteste ca, pe cind avea “vreo 24-25 de ani”, a fost “indragostita nebuneste” de un barbat din personalul palatului, Barry Mannakee. “As fi fost chiar fericita sa renunt la tot pentru el”, afirma ea. “Ma tot plimbam aiurea, ca sa il vad, si eram in al noualea cer cind se afla in apropiere”, explica Diana.

Dupa ce povestise intr-o caseta anterioara ca facea sex cu Printul Charles doar o data la trei saptamini, printesa a marturisit ca alaturi de acel barbat a gasit “toata intimitatea” de care avea nevoie, ca isi dorea sa plece sa traiasca impreuna, iar el era de parere ca aceasta ar fi o idee buna.

Intr-o alta inregistrare, printesa si-a exprimat convingerea ca Mannakee, mort in urma unui accident de motocicleta, ar fi fost ucis din cauza relatiei dintre ei. In urma difuzarii casetei, ancheta in cazul mortii lui Mannakee va fi redeschisa.