In 2005, investitiile Lindab vor fi de circa un milion de euro

de     Gardianul
Miercuri, 8 decembrie 2004, 0:00


Compania Lindab va continua sa investeasca in Romania, in 2005, intr-o noua hala de productie si depozitare a sistemelor circulare de ventilatie, in valoare de 600.000 euro si in doua linii de productie pentru casete structurale si de fatada, cu valoare totala de 330.000 euro.

"In momentul de fata, investitiile Lindab in tara noastra se ridica la 3,5 milioane de euro, concretizate in linii moderne de productie, fabrica, platforme, birouri. Aceasta este cea mai mare investitie greenfield pe piata produselor din tabla de otel din Romania", a declarat, ieri, Andrei Sulyok, Business Unit Manager Lindab Romania, companie inclusa in concernul international Lindab AB Suedia.

"2004 este anul care inseamna pentru noi toti zece ani in Romania, zece ani de munca sustinuta, de eforturi permanente de adaptare la specificul unei piete care a trebuit mai intai sa fie educata si apoi cucerita.

Am reusit impreuna sa construim o echipa, sa facem o investitie importanta, sa punem bazele unor parteneriate solide care ne-au permis sa fim eficienti si sa ne implicam constant in viata celor de langa noi", a spus Andrei Sulyok.


Lindab va crea noi locuri de munca

Productia locala va crea noi locuri de munca, se va reduce pretul de comercializare a produselor cu aproximativ 10%, precum si termenul de livrare a produselor. In zece ani de prezenta in Romania, Lindab a inregistrat o crestere continua, cifra de afaceri crescand de la 72,3 miliarde lei in 1999 la 854 miliarde lei in perioada ianuarie-noiembrie 2004.

Lindab Romania are peste 200 de firme partenere in tara, pentru acttivitati de distributie si montaj. Produsele fabricate de Lindab pot fi achizitionate si in leasing, de catre persoanele juridice si prin credit ipotecar, de catre persoanele fizice.


33 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică