Disensiunile din interiorul PRM au atins in ultimele zile cote alarmante. Tot mai multe voci au inceput sa se ridice impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, unii cerand chiar debarcarea lui. Rezultatul obtinut de C.V.

Tudor si de PRM la scrutinul din 28 noiembrie a nemultumit membrii de partid in asa masura incat au inceput sa vorbeasca tot mai serios de debarcarea liderului de la conducerea partidului. Ieri, pe agentiile de presa a venit o declaratie a fostului deputat PRM Damian Brudascu.

Acesta a anuntat ca a decis sa nu participe la Plenara Consiliului National, care a avut loc ieri, deoarece a primit informatii potrivit carora unii membri ai acestui for pregatesc un puci de debarcare a lui Corneliu Vadim Tudor. insa pozitia lui Brudascu a fost dezmintita categoric nu doar de conducerea partidului, dar si de catre Gheorghe Funar.

Contactat telefonic, fostul primar al Clujului ne-a declarat ca la plenara nu se va discuta acest subiect, ca abia dupa turul doi de scrutin se va face o evaluare a rezultatelor alegerilor si atunci vor vedea ce e de facut. "Debarcarea lui C.V. Tudor mi se pare insa cam greu de realizat", ne-a mai declarat Funar.

El a confirmat totusi ca exista mari nemultumiri in partid legate de rezultatul alegerilor.