In judetul Hunedoara, ieri, stare de alerta maxima la PSD. Simularea votului s-a transformat intr-o adevarata demonstratie prin care membrii partidului de guvernamant au vrut sa arate ca nu se tem. Poate tocmai de aceea faptul ca presa a aflat de "repetitia generala" a turului II nu l-a speriat.

Asa ca masinile PSD au carat toata ziua materiale de propaganda, iar microbuzele au simulat transportul persoanelor la vot in diferite orase si comune din judet. Problema este ca o parte din aceste masini erau ale institutiilor sau regiilor de stat. Dar PSD nu se incurca in asemenea "amanunte". Doar de aceea a fost intitulat partid-stat.

Proprietatile statului au ajuns astfel sa fie folosite pentru campania PSD. Masini ale regiilor nationale au fost ieri vazute la sediul judetean al PSD Hunedoara, din Deva, incarcand materiale electorale pe parcursul orelor de simulare.

Si masini de la Directia Judeteana de Cultura (una din ele avand numarul HD 03 CUL) au participat ieri la simularea PSD-ului, pentru ca de la un asemenea "moment important" nu putea lipsi logistica din subordinea lui Razvan Theodorescu.

In comuna Pui, cetatenii au fost adunati de presedintele PSD din localitate si au fost asigurati ca vor primi de mancare si ei, si oamenii pe care ii vor aduce la vot. Fapt care deja miroase a mita electorala. In rest, li s-a transmis ca datoria lor este sa aduca alegatorii care sa voteze cu Adrian Nastase.

La Petrosani, masinile au circulat cu aceeasi ravna, mai ales ca Adrian Paunescu si-a aranjat deja biroul senatorial.