Bugetele, calculate in functie de aderarea la UE

de     Gardianul
Sâmbătă, 11 decembrie 2004, 0:00


"Proiectele bugetelor pe 2005 trebuie sa fie fundamentate astfel incat sa se poata realiza principalele obiective pentru continuarea reformelor in vederea respectarii criteriilor de aderare la UE", a spus, ieri, in cadrul videoconferintei cu prefectii, Ilie Stefan, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.

In Legea bugetului de stat pe 2005 s-a prevazut alocarea a 21.350,2 miliarde de lei din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale si protectie sociala. Alte 59.

548,7 miliarde de lei sunt destinate finantarii cheltuielilor la institutiile de invatamant preuniversitar de stat, crese, centre judetene si locale de consultanta agricola, acordarea drepturilor de produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-IV si gradinite, dar si pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului, finantarea drumurilor judetene si comunale, subventionarea

energiei termice livrate populatiei si retehnologizarea centralelor termice.53 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version