Fotbalistul Adrian Mutu nu poate fi doborat chiar atat de usor! Cel putin, aceasta este concluzia simpla la care putem ajunge, daca ne gandim ca, desi a trecut printr-o serie de probleme legate de scandalul drogurilor, sexosul (fost)jucator a ramas tot in centrul atentiei tuturor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. E adevarat, nu datorita fotbalului, ci tot a vietii sale private.

Considerat unul dintre cei mai atragatori si eleganti barbati din Romania, Adrian Mutu a fost intotdeauna preocupat de lumea modei, dar si de frumoasele reprezentante ale sexului "slab”.

Dupa cum se stie, Adi a aparut in cataloagele "Dolce & Gabanna" si a colaborat cu celebrul "Valentino”, iar, de curand, el si-a investit o parte din bani in magazine de haine, pe care le-a "botezat", aidoma iahtului sau, "Ten Lifes".

Colectiile sale, create de designerul Rossi Barbarossa, au fost prezentate la Festivalul de Moda de la Paris, in cursul lunii septembrie, si la Bucharest Fashion Week, in urma cu o saptamana, unde s-au bucurat de mare succes. In plus, imaginea firmei este reprezentata, in lume, de doua dintre cele mai frumoase manechine autohtone, Claudia Neghina si Timea Kali.

Modelling in loc de fotbal?

Cum multi nu ii mai acorda prea multe sanse de a reveni in forta in lumea sportului rege, Adi are mari sanse de a se reprofila. Cum este un barbat cu mult sex-appeal si extrem de fotogenic, fostul atacant al lui "Chelsea” va putea scoate bani buni din modelling. De aceea, cand i s-a propus sa apara intr-un calendar, alaturi de frumoasa Claudia Neghina, ex-"Briliantul” nu a putut refuza.

Mai mult, se pare ca el a fost chiar incantat de idee.

A amanat sedintele foto

Cu toate acestea, Adrian nu a aparut la studio, atunci cand era programata sedinta foto. Colega lui de "ocazie”, Claudia, a fost un pic dezamagita de lipsa vedetei gazonului, insa si-a facut partea ei de treaba, urmand ca Adi sa revina in alta zi pentru a se achita de "datorie”.

Oricum, calendarul se va bucura de un succes rasunator, avand in vedere ca personajele principale vor poza in ipostaze extrem de sexy.

Claudia Neghina, nascuta in Slobozia, este un manechin cunoscut si apreciat atat pe plan international, cat si in Romania. In 1999 a castigat titlul de Top-Model Romania. La scurt timp, Claudia a fost solicitata in Italia, Milano, unde a lucrat cinci luni. A avut prezentari pentru Chanel, Thierry Mugler, Armani.

De-a lungul anilor, Claudia a participat la toate festivalurile de moda locale si internationale: Milano Fashion Week, Roma Incontra l’Est (ambele editii); anul acesta a prezentat la Monte Carlo pentru Jimmy’Z, dar si la Cannes. In prezent, Claudia Neghina este director al Agentiei Space Models (job pe care-l imparte cu Timea).