Invazia fotbalistilor romani in Est i-a facut pe ziaristii de la cotidianul rus "Sovietski Sport" sa prezinte o lista a posibilelor transferuri in campionatul Rusiei, potrivit careia noua jucatori romani sunt doriti de echipe din primul esalon.

Astfel, echipa Lokomotiv Moscova, liderul campionatului Rusiei, i-ar putea achizitiona in aceasta iarna pe jucatorii rapidisti Robert Ilyes si Daniel Niculae (foto), in timp ce un alt fotbalist giulestean, atacantul Sabin Ilie, este pe lista formatiei Sinnik Iaroslav, clasata pe locul sase.

Un alt fotbalist de sub Podul Grant, Marian Aliuta, a plecat deja in Rusia pentru a negocia un transfer la formatia Dinamo Moscova, locul 12 in clasament. Saturn Ramenskoe, aflata pe pozitia a saptea in clasament, ii are in vizor pe dinamovistii Iulian Tames, Vlad Munteanu si Ionel Danciulescu, in timp ce fundasul Ovidiu Burca ar putea ajunge la FC Moscova, locul noua in campionat.

Nici stelistii nu duc lipsa de oferte, portarul bielorus Vasili Hamutovski fiind dorit atat de FC Moscova, cat si de Spartak Moscova, aflata pe locul opt si care ii mai are in componenta pe Adrian Iencsi, Gabriel Tamas si Florin Soava.