Profitabilitatea IMM-urilor

de     Romania Libera
Miercuri, 15 decembrie 2004, 0:00Cea mai mare productivitate a muncii se inregistreaza in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii din Bucuresti si Ilfov Ð Regiunea 8 de dezvoltare, iar cea mai scazuta - in IMM-urile din Regiunea 1 Nord-Est si din Regiunea 4 Sud-Vest.
Topul productivitatii muncii pe regiunile romanesti este prezentat in Carta Alba a IMM-urilor 2004, elaborata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.
IMM-urile din Bucuresti si Ilfov inregistreaza o productivitate a muncii de 1.609,1 milioane lei pe salariat, mai mult decat dublu fata de media nationala, care este de 639,7 milioane lei pe salariat.

Urmeaza, in ordinea descrescatoare a productivitatii muncii, celelalte regiuni de dezvoltare: Regiunea 3 Sud-Est (judetele Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita) - cu 674,28 milioane lei pe salariat; Regiunea 7 Centru (judetele Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu si Alba) - cu 672,44 milioane lei pe salariat; Regiunea 2 Sud-Est (Constanta, Tulcea, Braila, Buzau,

Vrancea si Galati) - cu 661,47 milioane lei pe salariat; Regiunea 6 Nord-Vest (judetele Bihor, Satu-Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj) - cu 660,11 milioane lei pe salariat; Regiunea 5 Vest (judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin) - cu 646,83 milioane lei pe salariat; Regiunea 4 Sud-Vest (judetele Gorj, Valcea, Olt, Dolj si Mehedinti) - cu 630,55 milioane lei pe salariat si,

in fine, Regiunea 1 Nord-Est (judetele Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui si Bacau) - cu 630,03 milioane lei pe salariat.


89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă