RDS.TEL a lansat de curand cu ocazia sarbatorilor de iarna, o campanie de premii si bonusuri.

Campania se desfasoara pana la data de 15 ianuarie 2005 si ofera sansa de a castiga peste 100 de premii la cumpararea oricarei cartele RDS.TEL Prepaid. La cartelele RDS.TEL Prepaid achizitionate se ofera urmatoarele bonusuri: cartele RDS.TEL 5 Euro - bonus 1,5 Euro, RDS.TEL 10 Euro - bonus 3 Euro si RDS.TEL 20 Euro - bonus 5 Euro. Pe langa acestea, fiecare cartela RDS.

TEL are atasat un talon, care ofera posibilitatea fiecarui cumparator de a participa la o tombola si sansa de a castiga unul din cele peste 100 de premii: 5 x iPod Apple, 5 x PDA Asus, 100 x telefoane fixe Britcom sau marele premiu - o excursie de 3 zile la Paris, pentru 2 persoane de Ziua Indragostitilor.

Fiecare talon trebuie completat cu datele personale si seria cartelei cumparate, detasat de cartela si depus la oricare din magazinele dealerilor RDS.TEL pentru a putea participa la extragere. Participa la tombola doar taloanele depuse pana la data de 19 ianuarie 2005, iar pe 26 ianuarie 2005 are loc marea extragere. Castigatorii trebuie sa se prezinte cu actul de identitate si cartela RDS.

TEL cumparata si activata in perioada derularii campaniei, a carei serie se va regasi pe talonul extras.