Multe li s-au intamplat vedetelor la filmarile pentru "Ocean's Twelve". Au avut de toate. In plus, Clooney si Brad Pitt au fost luati drept vagabonzi in Roma... Distributia peliculei, o continuare a cunoscutului "Ocean's Eleven", s-a infrumusetat considerabil o data cu cooptarea actritei Catherine Zeta-Jones.

La prima "repriza" a filmului, partea feminina a fost asigurata de Julia Roberts. Pentru continuarea peliculei, "Ocean's Twelve" ("Unsprezece plus una"), producatorii au mers pe principiul ca doua frumuseti sunt mai bune decat una, asa ca au actionat in conformitate, aducand-o si pe sotia lui Michael Douglas.

"Ocean's Eleven" a lovit ecranele in decembrie 2001, in regia lui Steven Soderbergh, fiind realizat dupa filmul clasic al lui Rat Pack. Distributia exclusiva de vedete a facut sa se vorbeasca si sa se scrie enorm despre numitul film inca dinainte ca acesta sa-si inceapa plimbarea prin cinematografe.

Desi se asteptau la un raspuns foarte bun din partea publicului, succesul a luat proportii pe care nici producatorii nu si le-ar fi imaginat. Era firesc sa urmeze o a doua parte. Actiunea din "Ocean's Twelve - Unsprezece plus una" se petrece la trei ani dupa ce Danny Ocean (George Clooney) si echipa sa au dus la bun sfarsit unul dintre cele mai indraznete jafuri din istorie.

Ei i-au furat lui Terry Benedict (Andy Garcia), un om de afaceri absolut feroce, desi stilat, si ultimul banut din cazinoul lui din Las Vegas. Dupa ce au impartit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei lui Ocean a incercat sa devina cinstit. Numai ca acest lucru se dovedeste a fi o provocare, spre dezamagirea sotiei lui Danny, Tess (Julia Roberts).