Dupa trei ani de colaborare cu echipa care ii realizeaza concertele de Craciun (regia - Gelu Colceag, coregrafia - Roxana Colceag), era normal ca lucrurile sa mearga mai usor! A existat totusi o problema, care nu a putut fi rezolvata decat de mama natura: protagonistul a facut pneumonie!

In decembrie 2002, cantautorul (sa ne fie iertat ca folosim un termen putin cam demodat, dar este cel mai potrivit) a oferit fanilor sai un spectacol intitulat "Inca o zi". Decembrie 2003 a venit cu "Zori de zi", un eveniment care a primit o sumedenie de laude, biletele puse atunci in vanzare nefiind suficiente pentru a acoperi cererea.

Ce a rezultat? Introducerea in program a inca unui concert. Asa s-a creat traditia celor doua concerte de Craciun.

2004 nu se va incheia nici el fara cele doua concerte de Craciun sustinute de Stefan Banica Jr. Pe 17 si 18 decembrie sunt programate, la Sala Palatului, doua spectacole reunite sub numele "Doar o data-i Craciunul!", titlu dat de cel mai recent cantec al lui Stefan.

Repertoriul concertului este format, ca de obicei, din cantece traditionale de Craciun, romanesti si straine, dar cuprinde, normal, si piesele care au facut din Stefan Banica Jr. unul dintre favoritii romanilor. Ma rog, macar al doamnelor si domnisoarelor. Stefan va fi asistat de o orchestra live, cu un sound clar, cu grup vocal.

Dat fiind ca starea de sanatate a lui Stefan a avut de suferit in ultima vreme, exact cand aveau loc repetitiile generale pentru spectacol, la ora la care am scris acest material artistul era internat intr-un spital bucurestean. Daca insa asteptarea concertelor este prea grea, puteti cumpara primul DVD al artistului, intitulat "Stefan Banica Jr.

live la Sala Palatului", inregistrare din decembrie 2002.