Jucatoarea de tenis Ana Kurnikova, mai cunoscuta pentru fizicul sau placut decat pentru performantele obtinute in circuitele sportului alb, s-a maritat in mare taina cu iubitul ei, cantaretul Enrique Iglesias, potrivit numarului de marti al revistei "US Weekly".

Saptamanalul scrie ca Ana Kurnikova, in varsta de 23 de ani, a fost vazuta, duminica, la un turneu desfasurat in Florida, purtand pe deget un inel ce semana cu o verigheta. Intrebata despre relatia sa cu tanarul Iglesias (fiul de 29 de ani al cantaretului Julio Iglesias), ea le-a spus unor spectatori: "Enrique este «extra». Suntem casatoriti", noteaza "US Weekly".

Cei doi au o relatie de cand ea a jucat rolul prietenei lui Enrique in clipul video pentru "Escape" - unul dintre hit-urile lui -, si mai spusesera deja - in gluma - ca sunt casatoriti.

Ambele staruri au refuzat, marti, sa confirme informatia, dar revista americana, citand surse neidentificate, afirma ca s-au casatorit pe o plaja a statiunii balneare mexicane Puerto Vallarta in urma cu cateva saptamani. Sa fie adevarat sau si de data aceasta presa s-a inselat?!