Asa cum era de asteptat, procesul intentat lui Ion Ion Tiriac, pentru consum de droguri si tolerarea consumului de droguri, a inceput ieri cu o amanare.

Prin intermediul unuia dintre avocati, baiatul magnatului Ion Tiriac (locul doi in topul celor mai bogati oameni din Romania, conform Capital 300) a anuntat magistratii de la Tribunalul Bucuresti ca nu poate fi prezent in sala de judecata din motive medicale.

Documentul inaintat instantei atesta faptul ca Ion Ion Tiriac era la acel moment internat intr-o clinica de chirurgie plastica si reconstructiva unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Mai exact, juniorul a fost operat de profesor doctor Ioan Lascar, in clinica sa particulara din Capitala, in urma unei rupturi musculare si a unui hematom, cauzate de un accident casnic.

Iubitul Ilenei Lazariuc a cazut miercuri pe scari si a fost convins cu greu de profesorul Lascar sa fie operat. "A fost o interventie simpla, dar necesara", a precizat profesorul Ioan Lascar (foto). Ion Ion Tiriac a fost externat ieri dimineata si i s-a recomandat un repaus de doua saptamani (timp in care va purta o drena) urmat de un program de recuperare.

Anchetat initial pentru trafic si consum de droguri si punerea locuintei la dispozitia toxicomanilor, Tiriac jr. a fost acuzat doar de consum de droguri, procurorii nereusind sa stranga si alte dovezi impotriva fiului fostului presedinte al COR. Urmatorul termen al procesului a fost fixat pentru mijlocul lunii ianuarie 2005.