Musical-ul 'Chicago', montat de regizorul Ricard Reguant si coregrafa Anna Eva Cruellas din Spania, va deschide seria premierelor din 2005 la Teatrul National din Bucuresti. 'Chicago' - deja cunoscut publicului datorita filmului american distins in 2002 cu premii Oscar si Globul de Aur - va aduce pe scena actori si cintareti cunoscuti.

Ilinca Goia o interpreteaza pe Velma Kelly - o actrita de vodevil de imens succes, iar Monica Davidescu este Roxie Hart - o starleta care vrea sa ajunga la aceeasi notorietate ca Velma si care se trezeste, alaturi de aceasta, in inchisoare, sub acuzatia de crima.

Daca rolul lui Catherine Zeta-Jones din film va fi interpretat pe scena bucuresteana de Ilinca Goia, iar cel al lui Renee Zellweger de Monica Davidescu, Queen Latifah, alias Mamma Morton, va fi 'inlocuita' de Maia Morgenstern.

Premiera este prevazuta pentru 27 ianuarie, la Sala 'I.L. Caragiale', unde spectatorii vor putea vedea un musical facut dupa reteta americana.

Cea de-a doua premiera a teatrului anul viitor va fi 'Patimile Sfintului Tommaso d'Aquino' . Rolul titular ii apartine lui Marius Bodochi. Romanul lui Alex Mihai Stoenescu este dramatizat si pus in scena de Grigore Gonta, iar scenografia este realizata de Florica Malureanu.