HAT Group, importator oficial al telefoanelor mobile Samsung in Romania, lanseaza modelele SGH-X460 si SGH-C200.

SGH-X460 are design clamshell compact, cu forme rotunjite, antena interna, ecran cu 65,536 de culori, polifonie pe 40 de tonuri. X460 este un telefon din clasa de mijloc, ce combina designul si rafinamentul cu preocuparea de a oferi comunicatii impecabile.

Ecranul exterior monocrom afiseaza principalele informatii utile, cum ar fi ora, data, nivelul de incarcare al bateriei sau numerele care va apeleaza. Cele 39 de melodii presetate ofera o intreaga simfonie pe 40 de tonuri, la care se poate oricand adauga o nota personala descarcand orice alt ton de apel. WAP 2.

0 sau MMS, permit oricui sa fie in contact permanent cu oricine, iar platforma Java sta la dispozitia utilizatorilor pentru mai mult divertisment, cu jocuri sau alte aplicatii care se pot stoca in cei 1,5Mb de memorie alocata. Agenda telefonica cu pana la 1000 de intrari, precum si functiile de organizer, fac din SGH-X460 nu doar un accesoriu distins, ci si companionul perfect pentru comunicare.

Samsung SGH-C200 este unul dintre cele mai usoare terminale cantarind numai 69 de grame. C200 se adreseaza celor care stiu ce vor si tin la imaginea personala, dar sunt deschisi schimbarilor si experientelor noi, atat prin designul sau metropolitan, cit si prin functiile sale complexe.

Samsung a incorporat in noul C200 standardele sale tehnologice avansate, cum ar fi melodiile polifonice pe 40 de tonuri sau ecranul cu 65,536 de culori, permitand afisajul fidel al unor imagini pline de viata. Pe langa aceste caracteristici, noul telefon mobil Samsung pune la dispozitie functii MMS, GPRS de clasa 10, platforma JAVA si WAP 1.2, facand comunicarea accesibila oricui.