Desi returul "sferturilor" Cupei s-a disputat pe 1 decembrie, data tragerii la sorti a semifinalelor nu fusese comunicata. Surprinzator, "festivitatea" a avut loc ieri, la Adunarea Generala a LPF. "Tot eram strinsi, asa ca am tras la sorti si Cupa!", a explicat Mircea Sandu gestul de a decide semifinalele Cupei Romaniei, competitie patronata de FRF, in sediul Ligii lui Mitica Dragomir.

Ceremonia ad-hoc a fost dusa la bun sfirsit de un neutru, seful CCA, Ion Craciunescu. Acesta a introdus numele cele 4 echipe, Dinamo, U Craiova, Farul si FC National in doua urne, campioana si Stiinta fiind capi de serie. Perechile formate au fost FC National - Dinamo si Farul - U Craiova.

Pe 9 martie 2005, ultimele doua vor disputa turul semifinalei, iar dupa numai trei zile va avea loc meciul direct din campionat, programat tot la Constanta. "Bine ca facem economie la motorina", a comentat patronul Universitatii, Dinel Staicu.

Programul semifinalelor

FC National - Dinamo

Farul - U Craiova

Partidele se vor disputa tur - retur, pe 9 martie si, respectiv, 13 aprilie 2005. Finala va avea loc pe 18 mai 2005.

"As fi preferat sa joc primul meci in deplasare. In 2004 am invins de doua ori pe Dinamo, insa stiu ca acum ne va fi de o mie de ori mai greu"

Cosmin Olaroiu, antrenor FC National

"E obligatoriu sa eliminam Nationalul! Este bine ca jucam primul meci in deplasare ca sa luam o optiune serioasa de a ne califica"

Florentin Petre, capitan Dinamo

"In urma evolutiei excelente din turul campionatului, Farul o sa plece cu prima sansa, dar sa nu uite ca noi sintem Universitatea Craiova si nu ne vom preda"

Pavel Badea, antrenor U Craiova

"Statistic, sintem favoriti fiindca jucam impotriva echipei de pe ultimul loc din Divizia A. Practic, nu este asa. Oricare dintre cele doua formatii poate obtine calificarea in finala"

Petre Grigoras, antrenor Farul Constanta