Comedii, drame, desene animate, filme, concerte speciale si, evident, colinde. Cum nu e Revelionul, cand cei mai multi prefera sa plece de acasa, ci “doar” Craciunul, care se sarbatoreste pasnic, iata cateva sugestii despre ce puteti vedea la televizor daca sunteti amatori de astfel de “distractii”.

Pai, mai intai ar fi concerte. Cum probabil nu sunteti fanii lui Celine Dion nu va spunem ca o puteti asculta intr-un concert difuzat de Acasa, pe 25 decembrie, de la ora 19.00 (sac!). Oferta este insa diversificata, ceea ce ne permite noua sa trasam mai multe coordonate. Sa o luam incet. TVR 1 a inclus in program un “Craciun cu vedetele TVR” (18.

00), dar si un film haios, “Unde dai si unde crapa“, cu Kevin Spacey (e tarziu, de la 00.45, dar nu credem ca va culcati). Pro TV difuzeaza de la 11.30 pelicula “Cine este Mos Craciun?”, urmata de “O alta sansa“, de la 16.30, si de “Majestic” (cu Jim Carrey), de la 23.30.

La randul ei, Antena 1 a programat un film tematic, “Cine este Mos Craciun” (ora 11.15), iar pentru seara a pregatit “Pasiune neimblanzita“ (22.30). Acasa promite (daca nu cumva se razgandeste!) o pelicula care a facut istorie si mai ales a produs multime de parodii. Puteti vedea “Uite cine vorbeste”, cu John Travolta, de la 15.30.

HBO nu are haine speciale de sarbatoare, dar o suba tot a gasit. Ea se numeste “Dragoste cu preaviz”, cu Hugh Grant si Sandra Bullock in rolurile principale. in fine, Prima a pregatit o mixtura formata din “Miracole de Craciun”, o emisiune care are ca invitati speciali o multime de vedete, dar si un film cu Steve Martin, “incurcaturi sentimentale”.

B1 TV s-a gandit sa va ofere un concert de Craciun, de la ora 21.30.

Ar mai fi multe de insirat. Luati insa revistele de specialitate si aruncati o privire, va veti face o idee buna despre ofertele de Craciun de pe micul ecran. Sarbatori fericite!