Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca in zilele de sambata 25 decembrie 2004, respectiv 1 ianuarie 2005 nu va desfasura operatiuni cu publicul, fiind zile nelucratoare.

In perioada 23-24 decembrie si 27-31 decembrie 2004, intreaga retea de unitati a BCR este deschisa operatiunilor bancare cu publicul, dupa programul de lucru normal.

Precizam ca pentru zilele declarate nelucratoare, BCR a luat masuri pentru colectarea numerarului de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate.

De asemenea, banca a stabilit masuri operative pentru alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

BCR are circa 850 de ATM-uri, ceea ce reprezinta cea mai mare retea de bancomate dintre toate bancile comerciale din Romania, fiind totodata singura banca care are ATM in toate municipiile. Totodata, BCR a inceput instalarea unui numar de peste 50 de ASV in toate marile orase ale tarii.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

BCR are 313 sucursale şi agenţii pe intreg teritoriul ţării şi mai mult de 4,4 milioane de clienţi, in crestere, in 2004, cu aproximativ 500.000 fata de 31 decembrie 2003.