Meciurile din Premier League pe Telesport si cele mai bune momente ale anului pe Eurosport sint propunerile televiziunilor pentru acest weekend. De Craciun aproape toate campionatele lumii s-au intrerupt. Doar natiunea care a inventat fotbalul a programat o etapa pentru duminica.

ACTUALITATE

Telesportul da Premier League

De Craciun aproape toate campionatele lumii s-au intrerupt. Doar natiunea care a inventat fotbalul a programat o etapa pentru duminica. Telesport va difuza in ultima zi a weekendului trei meciuri din Premier League: Chelsea-Aston Vila, Manchester United-Bolton, WBA-Liverpool.

In plus, telespectatorii vor putea ramine in contact cu ultimele noutati urmarind buletinele de stiri pe care Antena 1, ProTV si TVR le vor difuza in fiecare seara.

RETROSPECTIVA

Weekendul amintirilor la Eurosport

Eurosport propune o serie de reluari cu evenimentele sportive din 2004. Astazi puteti revedea concursul olimpic de atletism de la Atena si un serial de cinci episoade despre "cele mai frumoase 50 de momente ale anului la Eurosport".

Simbata ne aducem aminte de citeva dintre meciurile spectacol la "Liga Campionilor - Total", iar duminica Eurosport ne propune sa zimbim la Watts cu doua editii dedicate momentelor haioase din fotbal si din sporturile de iarna.

INEDIT

"Best of CS Otopeni"

Pentru acest weekend, TV Sport propune doua retrospective inedite: "Best of CS Otopeni" simbata la ora 11:00 si "Best of Rapid II" duminica la aceeasi ora. Cu un nume inspirat din titlurile albumelor vedetelor pop de peste Ocean, emisiunea retrospectiva a TV Sport-ului doreste o trecere in revista a meciurilor jucate de cele doua divizionare B in aceasta toamna.

TV Sport a transmis in direct majoritatea partidelor de pe teren propriu ale lui CS Otopeni si Rapid II.