Pro Cinema va condimenta, din 1 ianuarie, viata devoratorilor de filme si seriale, pentru ca de la acea data postul de televiziune isi va incepe programul zilnic de la 09.00, oferind o portie dubla de productii cinematografice pentru toate gusturile.

Pro Cinema isi va imbogati “meniul” de filme, seriale si documentare, astfel ca fiecare zi va aduce telespectatorilor cite un “fel” diferit.

Filmele difuzate in fiecare zi la ora 17.00 constituie o premiera in peisajul televiziunilor din Romania, Pro Cinema fiind sigurul post care mizeaza pe filme la aceasta ora.

Luni va fi ziua dedicata risului, iar hohotole vor izbucni la ora 20.00, cind Pro Cinema va difuza doua episoade din "Seinfeld", si vor continua la ora 21.00, cind vor urma alte doua episoade dintr-un sitcom nu mai putin celebru: "Cheers".

In fiecare marti, tensiunea va ajunge la maximum intrucit pentru doua ore, incepind cu 20.00, “Nikita” va face jocurile. Asta pina la sfirsitul lunii ianuarie, cind locul ii va fi luat de nu mai putin energica Kate Nolan (Sally Field) din serialul “Judecatoarea”.

Ziua de miercuri va “prezenta” cazuri speciale, de “Terapie intensiva”. Un serial incitant cu pulsul peste limitele normale. Inainte de a fi doctori, cei de la spitalul Rittenhouse sint oameni si acest lucru se vede in fiecare episod.

In timp ce altundeva oamenii risca sa-si piarda viata, daca n-au asigurarile medicale platite, aici sint tratati in primul rind pacientii fara nici un ban in buzunar.

Aventuri paranormale, drame psihologice si orori inimaginabile va aduce “Fantasmele noptii”, un serial ce va fi difuzat in fiecare joi, incepind cu ora 20.00. El este realizat de doi dintre co-producatorii faimoaselor Dosare X”. Fiecare episod este, de fapt, un film in sine cu o distributie sonora.

Povestea unui condamnat fara vina va face serile de vineri de la Pro Cinema sa fie mai palpitante. “Evadatul” este o noua versiune a popularului serial din anii ’60 cu acelasi nume, ce il are ca protagonist pe doctorul Richard Kimble (interpretat de Timothy Daly).

Acesta este acuzat pe nedrept de uciderea sotiei sale si condamnat la scaunul electric, judecatorul ignorind in mod suspect marturia potrivit careia Kimble a vazut un om fara o mina fugind de la locul crimei.

Fiecare dintre aceste seriale va fi urmat, seara de seara, incepind cu ora 22.00, de cite un film de acelasi gen.

Nici weekend-urile nu vor mai fi la fel la Pro Cinema. Astfel, si simbata si duminica, telespectatorii vor putea urmari incepind cu ora 22.00 un serial exceptional, "Sub pamint SRL". Si apoi, incepind cu ora 23.00, "Oz, inchisoarea federala".

Academia de Cinema va continua sa difuzeze, in fiecare simbata, incepind cu ora 20.00, cele mai bune filme. “Cum sa faci o cuvertura americana”, “Cu lumea in cap”, "Cui i-e frica de Virginia Woolf” sint citeva dintre titlurile lunii ianuarie.

Documentarele vor cistiga un loc bine stabilit in noua grila Pro Cinema. Seria de documentare “Orase si minuni” va dezvalui telespectatorilor cele mai fabuloase locuri de pe mapamond.