Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, si-a stabilit drept obiectiv pentru sezonul urmator achizitionarea atacantului brazilian al formatiei Internazionale Milano, Adriano, precum si a jucatorilor Robinho (brazilian, FC Santos) si Steven Gerrard (englez, Liverpool), informeaza AS.

"Florentino a comunicat Consiliului Director ca problemele cu care s-a confruntat formatia spaniola in acest sezon demonstreaza ca este nevoie de unele schimbari si ca trebuie modificat stilul de joc, prin aducerea a trei sau patru jucatori tineri, dar valorosi. Florentino s-a indragostit de Adriano.

Perez are relatii bune cu omologul sau de la Inter, Massimo Moratti, si acesta ii cunoaste dorintele. Primul raspuns a fost «nu», dar la fel s-a intimplat si in cazul lui Ronaldo, iar in final brazilianul a ajuns la Real Madrid", scrie sursa citata.

Perez doreste ca alaturi de Adriano sa-i mai transfere pe Rubinho (20 de ani) si pe Steven Gerrard (24 de ani), care sint vedetele echipelor lor de club, FC Santos, respectiv FC Liverpool.

"Aceste trei bijuterii constituie axa marii echipe Real Madrid, pe care Florentino si-o doreste pentru sezonul viitor. In favoarea lor stau virsta (ei ii vor inlocui pe unii dintre galactici, care incep sa dea semne de oboseala), talentul si carisma. Ei sint vedetele echipelor lor de club, in ciuda tineretii lor", scrie cotidianul AS.