Compania americana Bechtel International, care construieste autostrada Transilvania in baza unui contract cu Guvernul in valoare de 2,2 miliarde de euro, a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, pagina de web a proiectului, informeaza un comunicat al companiei. Accesibila la adresa "www.autostradatransilvania.

ro", pagina ofera vizitatorilor informatii generale despre proiect, buletine de informatii, harti, imagini, articole cu stiri si comunicate de presa. De asemenea, persoanele interesate sa se angajeze in cadrul proiectului pot depune cereri de angajare on-line, iar companiile care doresc sa furnizeze bunuri si servicii pentru proiect pot inregistra pe site calificarile de care dispun.

Autostrada Transilvania va avea o lungime de 415 kilometri, cu patru benzi, si va face legatura intre Brasov si Oradea, asigurand legatura cu restul Europei. Potrivit reprezentantilor Bechtel, acesta este in prezent cel mai mare proiect de autostrada din Europa. Finalizarea lucrarilor este programata pentru anul 2012.