Conform unei stiri difuzate de Rompres, Dinu Sararu nu mai este directorul Teatrului National "I.L.Caragiale" din Bucuresti, cererea catre ministrul Culturii si Cultelor, in care a cerut suspendarea din functie, fiind semnata de Razvan Theodorescu inainte de Craciun.

Theodorescu a precizat ca Dinu Sararu si-a motivat gestul prin faptul ca a facut parte din echipa lui Razvan Theodorescu, au colaborat impreuna si ar vrea sa plece din fruntea Nationalului bucurestean o data cu cel care a detinut portofoliul de ministru al Culturii si Cultelor timp de patru ani. Razvan Theodorescu a mai spus ca Dinu Sararu a lasat la teatru "un inlocuitor".

Reamintim ca Dinu Sararu a fost un director extreme de controversat, lumea artei reprosindu-i adesea servilismul fata de PSD si promovarea propriilor creatii pe scena teatrului. De asemenea, el este autorul “moral” al unei megalomanice puneri in scena a piesei “Apus de soare”, exact in anul in care PSD fusese acuzat ca a confiscat imaginea lui Stefan cel Mare in interes electoral.