Se spune ca aduce ghinion sa vorbesti cu mult timp inainte despre un lucru care speri sa ti se intample. Cele mai graitoare exemple in acest sens sunt despartirea Oanei Zavoranu de Gabriel Coveseanu sau cea a Roxanei Ciuhulescu de grecul Dimitris, rupturi survenite cand toata lumea era convinsa ca indragostitii vor face pasul cel mare.

Dornica, asa cum o stim, sa-si imparta fericirea cu toata lumea, Oana a dat cu batul in balta pripindu-se cu planurile de nunta. Dupa o logodna de aproape un an, parafata de Cove cu un inel Bulgari, fosta prezentatoare a postului TVR2 a pus piciorul in prag si a zis „ma marit“. Surprinzator, avantul i-a fost frant de Cove, care nu a vrut sa se insoare.

Parintii Oanei cumparasera pana si darul de nunta, o frumusete de Audi TT, cadou costisitor, ce se va reporta, poate, pentru ziua nuntii cu Pepe - alta unire anuntata de actrita si prezentatoarea Zavoranu chiar din momentul in care relatia cu interpretul de ritmuri latino facea ochi.

Oana a primit o lovitura serioasa de la fostul logodnic, care a declarat presei ca ajunsesera se se certe din orice, situatie care dura de ceva vreme.

Dar, trist, Oana nu a realizat ca aveau probleme pana in ceasul al 12-lea, motiv pentru care totul s-a transformat intr-un scenariu de telenovela romaneasca, cu rugaminti de impacare transmise prin intermediul presei, ramase insa fara ecou in sufletul neinduplecat al lui Cove.

SPERANTA MOARE ULTIMA

Catrinel Sandu trebuia sa se casatoreasca in aceasta toamna cu Lucian Viziru, cel cu care s-a iubit timp de cinci ani. Insa infidelitatea acestuia a distrus, in luna iulie, una dintre cele mai longevive si mai frumoase povesti de dragoste din lumea mondena.

Dupa ce au pozat in ipostaza de tineri insuratei pentru tot felul de reviste, dupa ce Catrinel a urcat pe podiumul de prezentare in rochie de mireasa, totul s-a terminat urat. Fostii iubiti abia de si-au mai vorbit si au evitat pe cat posibil sa se intalneasca pe la evenimente mondene. Blonda de la National Tv a suferit mult dupa ce a ramas singura.

Chiar daca acum se consoleaza in bratele tenismanului Gabriel Trifu, apropiatii vedetei spun ca aceasta inca mai spera sa se impace cu Lucian. Pe de alta parte, Viziru nu se mai uita in urma.

A terminat relatia cu Nicoleta de la Hi-Q, cea care se pare ca a distrus fericirea lui Catrinel, apoi s-a distrat cu actrita venezuelana Gabriela Spanic, care l-a ochit de cum a pus piciorul pe pamant romanesc.

SINGURA DE SARBATORI

Nici Roxana Ciuhulescu nu se mai marita cu grecul Dimitris, aceasta fiind cea mai recenta despartire din lumea mondena. Separarea celor doi s-a produs saptamana trecuta, in urma unei serii de certuri. Roxana si Dimitris erau logoditi si se pregateau sa-si jure iubire vesnica anul care vine, in cadrul unei ceremonii deosebite, desfasurata sub apa. Insa nu a fost sa fie.

Prezentatoarea cu cele mai lungi picioare din Romania a confirmat ruptura, insa nu este pregatita sa vorbeasca despre acest subiect dureros. Vedeta a mai fost ceruta de nevasta de omul de afaceri Bogdan Done, de care s-a despartit la inceputul lui 2003, de dragul unui alt barbat cu care a si stat o perioada in Australia.

UN BARBAT SOLICITAT

O alta nunta anuntata, dar ramasa la stadiul de vorba in vant este cea a Deliei Matache, cu iubitul sau, afaceristul Florin Moldoveanu. In cazul acesta, lucrurile sunt ceva mai incurcate, la mijloc fiind o alta femeie, Lucica.

In timp ce rivala se jura in dreapta si in stanga ca ea este adevarata iubire a lui Florin, Delia a aruncat ziaristilor bomba cu apropiatul maritis, veste care a infuriat-o pe prima iubire, blonda si ea.

Urmarea? De atunci Delia nu a mai batut cu atata sarg clopotul prin targ, chiar daca se afiseaza in continuare cu disputatul iubit pe la evenimente mondene, incercand sa arate ca formeaza un cuplu bine sudat. Se pare insa ca Delia a ramas, in cele din urma, cu buzele umflate, pentru ca Florin a ales-o pe Lucica.

Ea spune ca logodna s-a amanat pana dupa Sarbatori, insa in anul care vine o sa jucam la nunta ei. Amuzant este ca amanarea vine dupa ce Florin le-a invitat pe ambele iubite la petrecerea de Craciun organizata in club Bonsai. Noi credem ca lui Florin ii place sa joace la doua porti mult prea mult ca sa renunte usor la asa o distractie.