"Cand Andreea Balan povestea ca a plecat de acasa pentru ca asa a simtit ea, mintea. in sufletul ei era haos. Andreea a fugit din cauza abuzurilor. imi repeta mereu ca decat sa se intoarca la Ploiesti mai bine se omoara. Am luat-o intr-o noapte de acolo imbracata doar in pijama". Declaratiile incendiare apartin fostului impresar al cantaretei, Marius Gavrila.

in februarie Andreea a plecat sa-si viziteze o prietena, Delia de la Ho-Ra. Conform celor declarate de Gavrila, vizita la Bucuresti a fost de fapt un pretext pentru a-si pregati plecarea de acasa, de la Ploiesti.

in noaptea petrecuta la Bucuresti i-a dat intalnire impresarului Marius Gavrila pe care l-a rugat cu lacrimi in ochi sa o ajute sa se stabileasca in Bucuresti si sa medieze relatia cu parintii ei, cand vor afla de hotararea sa. in aceeasi noapte, Andreea s-a intalnit si cu Florin Petrescu, patronul companiei prin care Andreea desfasura majoritatea concertelor.

Florin a hotarat sa o sprijine si a doua zi i-a inchiriat un apartament in Drumul Taberei. Acum, Andreea locuieste cu prietenul ei, compozitorul Teo Pacurar, intr-un apartament inchiriat pe soseaua Pantelimon. "in noaptea cand s-a hotarat sa fuga, povesteste Gavrila, am luat-o cu masina. Era imbracata doar in pijama.

Mi-a povestit tot chinul pe care il indura acasa, cum ii gestioneaza banii parin-tii, ca apartamentul nou din Ploiesti si masina pe care o conduce tatal ei sunt trecute pe numele lui, desi sunt cumparate pe banii ei. Nu o mai puteai opri din plans. M-a convins ca trebuie sa fac ceva si a doua zi seful meu, Axinte (Florin Petrescu de la "Vacanta Mare", n. r.), i-a gasit si platit un apartament.

I-am cumparat tot ce trebuia, pahare, perne etc". Organizatorul si producatorul de spectacole adauga ca urmatorul pas a fost sa reanime relatia cu parintii Andreei, ca acestia sa accepte independenta fetei. Totodata subliniaza: "Am scapat-o de contracte, in care era obiect de exploatat pentru multi ani, fapt pe care n-ar trebui sa-l uite.

Vreau ca lumea sa stie adevarata ei fata, caci e nerecunoscatoare. Mi-a adus prejudicii cantand pe sume marunte prin discoteci, in Germania, in ciuda angajamentelor serioase pe care le avea. Andreea nu este o profesionista, asa cum se crede. Ce artist isi semneaza contractele folosind inimioare?"

"Am plecat pentru ca aveam examene"

"Am plecat de acasa in ianuarie 2004 pentru ca am inceput sesiunea si inregistrarile la noul album, sustine Andreea Balan. Nu puteam sa fac fata examenelor, inregistrarilor si navetei Ploiesti-Bucuresti, asa ca mi-am inchiriat un apartament in Capitala. Tot atunci a inceput colaborarea cu impresarul respectiv.

Cu tatal meu am avut discutii doar pe teme muzicale, dar nu atat de mari incat sa ma determine sa plec de acasa. Cu impresarul respectiv eu am rupt colaborarea cand m-am intors din Germania, pentru ca-mi datoreaza niste bani". (Luana Mare)

Tatal Andreei: "Gavrila e un dobitoc"

Sandel Balan, tatal Andreei: "Gavrila e un dobitoc! Andreea i-a intors spatele cand a venit din Germania pentru ca nu a primit toti banii si el se oftica acum. A plecat de acasa fiindca mergea la facultate. Eu i-am gasit apartamentul, eu am mutat-o. Ea a venit din Germania cu 9.000 de euro, cum sa fi cantat pe bani putini? Cota ei pe piata e de 600-700 de euro de spectacol.

ala e un crescator de porci care a lustruit masini si acum e mare impresar".