Filmul care i-a adus un premiu Oscar frumoasei actrite Charlize Theron se gaseste acum si pe DVD, si pe caseta video. Socanta si impresionanta, Theron are o interpretare ce i-a adus numeroase premii pentru rolul lui Aileen Wuornos, prima femeie-ucigas in serie din SUA.

Filmul trece dincolo de articolele din ziarele de scandal, dezvaluind abuzurile, dispretul, povestea de dragoste si ocaziile pierdute din viata lui Aileen. Dupa o disperare aproape sinucigasa, soarta o apropie pe Aileen de Selby, un spirit inrudit, o tanara femeie care se elibereaza de constrangerile educatiei sale opresive.

Disperata sa-si pastreze relatia, Aileen recurge la singura sursa de venit, o cariera dezastruoasa ca prostituata. Alimentata de o furie tot mai puternica, Aileen traieste circumstante tragice, starnind un val de crime, presa numind-o pe prima femeie ucigas in serie un adevarat monstru. Realizat in 2003, filmul este inspirat dintr-o poveste adevarata.

Regia este semnata de Patty Jenkins, iar alaturi de Charlize Theron joaca Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson si Pruitt Taylor Vince.