O braileanca de 28 de ani, din Ianca, Doina Curte, s-a prezentat ieri la politie, unde a depus o punga din plastic in care se aflau organele genitale ale concubinului sau. Femeia le-a spus politistilor ca l-a injunghiat pe barbatul cu care traia si crede ca acesta ar fi murit.

O echipa condusa de comisarul Sorin Leitoiu, seful politiei judiciare, si de un procuror s-a deplasat la domiciliul femeii, unde a fost gasit decedat P. Zamfirel, 47 de ani. Acesta zacea intr-o balta de sange, medicii legisti constatand ca a murit in urma hemoragiei cauzate de evictiunea organelor genitale.

Politistii si procurorul criminalist prezenti la locul faptei au aflat ca victima si autoarea crimei traiau in concubinaj de mai mult timp. Miercuri seara, Zamfirel s-a intors acasa baut si i-a propus Doinei sa faca sex oral. Femeia l-a refuzat, dar barbatul a devenit violent. Ca sa scape de bataie, femeia s-a prefacut ca accepta propunerea concubinului.

Ea a luat insa un cutit din bucatarie si, in momentul in care Zamfirel s-a dezbracat de pantaloni, i-a retezat dintr-o lovitura penisul si testiculele. Barbatul a intrat in stare de soc, iar autoarea faptei le-a impachetat asemenea unui veterinar care pleaca de la taiatul porcului cu fuduliile animalului ucis atarnate intr-o sacosa de 2 lei pe coarnele bicicletei.

Ieri, procurorii braileni au propus arestarea femeii, iar judecatorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele acesteia. Asa cum ne-a precizat comisarul Leitoiu, se pare ca cei doi erau consumatori inraiti de alcool. Ei locuiau intr-o garsoniera dintr-un cartier deocheat al localitatii.

Concluzia anchetatorilor este aceea ca, in cateva minute dupa evictiune, Zamfirel a murit din cauza hemoragiei. Doina Curte va fi trimisa in judecata, in stare de arest, pentru lovitura cauzatoare de moarte.