In lupta pentru audienta, televiziunile au programat in noaptea de Revelion emisiuni care de care mai spectaculoase. Am realizat pentru dumneavoastra o selectie a acestora

CU ANDREEA RAICU SI MONICA, REVELIONUL DEVINE IREZISTIBIL

La Prima tv Revelionul incepe cu Monica, va continua cu Andreea Raicu si mai apoi cu un „irezistibil“ „top al stresatilor“.

Monica da startul petrecerii la ora 19.00. Gheorghe Turda, venit din Maramures, Elena Merisoreanu, reprezentanta Ardealului, si Aneta Stan, din Dobrogea, impreuna cu Nicolae Nitescu, Mihai Constantinescu si Anastasia Lazariuc ne vor povesti cum petreceau romanii noaptea dintre ani, inainte de 1989.

Andreea Raicu si invitatii sai vor face totul pentru ca noul an sa fie mai bun pentru cei care au cerut ajutorul emisiunii. Gina Pistol a tinut cateva globuri foarte aproape de corp, devenind astfel tinta vie pentru cel care a incercat sa le sparga. Catalin Botezatu nu a croit nici o haina, ci, dimpotriva, si-a taiat una dintre tinutele preferate.

Jean Paler a avut curaj sa-si dea foc la maini, iar Sanda Ladosi a acceptat sa stea cu o tarantula pe umar. La trecerea dintre ani, Grig Chiroiu si frumoasa Cristina Rus de la Blondy va prezinta un spectacol de exceptie la Prima TV. Show-ul isi propune sa parodieze atat unele dintre cele mai de succes productii tv ale anului, cat si persoane publice.

Dintre acestea nu vor lipsi Andreea Marin si Ion Tiriac, Christian Sabbagh si Sorin Ovidiu Balan, Mircea Radu, Adi Mutu si Loredana. Toate acestea, la „Top Stress tv“. De la ora 02.00 este randul „Irezistibililor“ sa intre in scena.

LA NATIONAL TV IN NOAPTEA DE REVELION VOR FI MAFIOTI, ROCKERI SUPARATI SI DRACI

De Revelion, televiziunea fratilor Micula ne promite un program nonconformist, cum n-au mai avut pana acum romanii. Sub titlul „Nu suntem ingeri“, telespectatorii vor avea surpriza sa ii vada pe Catrinel Sandu, Gina Pistol si Romica Tociu deghizati in diavoli. Singurul care va avea puterea sa lupte cu fortele raului va fi Cornel Palade, metamorfozat in Sfantul Mitica Blajinul.

Protagonistii se afla in cel mai apetisant Iad, unde personajele nu pot rezista tentatiilor celor mai frumoase femei. Printre ispite se afla Anna Lesko, Claudia-Cream, Elegance, Delia Matache si Corina. Iubitorii muzicii de petrecere vor avea parte de un lungmetraj de divertisment cu gangsteri.

In rolul principal va fi nimeni altul decat preaminunatul Adi de Vito, moderatorul emisiunii „Zi-le de la mine“, devenita „Zi-le de la Nasu’“. Din clanul sau fac parte: Vali Vijelie, Sorinel Pustiul, Sorinel Copilul de Aur, Florin Salam & Daniel@ etc. Eroii vor purta costume gen Al Capone, adica palarii de fetru, cu boruri largi, ghetre si, bineinteles, celebrele revolvere.

Invitatii Biancai Ionita la emisiunea „Fresh Girls Party“ vor fi Voltaj, Sistem, Simplu si Big Bounce. Pentru ca moderatoarea nu-i va lasa pe Tociu si Palade sa cante alaturi de Sistem, cei doi se vor face rockeri. Primul concert pe care-l vor sustine „cantaretii suparati“ va avea loc in Piata Obor, pe butoaie.

LA PRO TV TOTUL E PROSIBIL

Pro Tv-ul si-a propus sa „sparga“ piata de Revelion. Fashion Man aka Craioveanu, Music Man aka George Vintila si Dance Man aka Wilmark vor face legile distractiei in Piata Revolutiei unde se deschide fabrica de hituri. Aici sunt asteptati Voltaj, Directia 5, Holograf, A.S.I.A., Pops, Simplu, Loredana si marii invitati ai serii Underdog Project si Mendez.

Teo, impreuna cu gasca ei, va incerca sa starneasca hohote de ras, pentru a se asigura ca o va tine tot asa. Vacanta mare va incerca sa ridice stafeta si mai sus. Radu Pietreanu sub chip de Cristian Tabara va incerca sa aduca in lumina reflectoarelor Romania ascunsa formata din snobi, fotbalisti, iubitori de alcool sau liber-schimbisti.

Intr-o noapte atat de lunga este nevoie de cel mai bun om de ordine si Pro Tv l-a ales pe Garcea, purtatorul de unic neuron. „La Bloc“ se da liber la chefuri, nebunii si giumbuslucuri.

Telespectatorii Pro Tv vor mai avea parte de putin „icstrim“, normal cu George Vintila, de cativa centimetri de „Pro Motor“, pentru ca „va rade la Pro TV“ si „micuta“ Roxana Ciuhulescu, de stiri matinale tarziu in noapte cu Mihai Dedu, de replici „marca inregistrata“ spuse de Andi Moisescu. „Hi-Q“ si Dj-ul Pro Fm Nono Semen vor avea grija ca rasul de la Pro Tv sa fie unul melodios si muzical.

LOREDANA STA, DE REVELION, ACASA

Acasa tv si-a pregatit telespectatorii pentru Revelion inca din 28 decembrie, cand a inceput sa difuzeze programe speciale. In aceasta seara, de la 21.00, iubitorii telenovelei romanesti au parte de o surpriza placuta. Ei vor avea ocazia sa vada multe secvente care au fost taiate la montaj si vor fi difuzate acum, in premiera, ACASA.

Maestrul de ceremonii va fi Dan Bordeianu, interpretul lui Victor, care ii introduce pe telespectatori in culisele proiectului. El a luat interviuri spontane colegilor actori si celor din echipa de productie.

La miezul noptii, cele mai frumoase femei din Venezuela se vor intrece pentru titlul de Miss. Dupa competitie, este randul Loredanei sa-i incante pe telespectatori. Artista, care anul acesta a devenit si imaginea postului Acasa, va sustine, incepand cu 03.30, timp de o ora, un recital. Loredana va fi urmata de editia din 2004 a Premiilor MTV pentru America Latina.

Va urma documentarul special „Cand eram copii – Thalia si Luis Miguel la inceputul carierei“. In primele doua seri ale anului, Acasa va difuza filmul care a facut istorie, „Pe aripile vantului“.

REVELION DE 5 D’ANI LA B1

B1 tv propune fidelilor sai o noapte memorabila, petrecuta alaturi de Dan Tudor, Gina Ivascu, Jaqueline Tudor si invitatii lor. Originalitatea programului consta in faptul ca telespectatorii vor fi invitati la patru petreceri simultane, fiecare cu genul ei muzical, respectiv: muzica usoara, lautareasca, populara si manele.

Muzica usoara va fi reprezentata de: Pepe, Bosquito, Sexxy, Andra, Marcel Pavel, Demo, Candy, si altii; manelele de: Nicolae Guta si Sorina, Vali Vijelie, Liviu Pustiu etc. Muzica lautareasca ii are ca protagonisti pe Catanga, Nelu Ploiesteanu, Viorica si Ionita din Clejani etc, iar muzica populara pe: Fuego, Irina Loghin, Elena Merisoreanu, Cristina Turcu Preda, Etnic s.a.

„COOLMEA REVELIOANELOR“ ESTE LA TVR2

La TVR 2 Revelionul trece, treptat, de la petrecerea copiilor la cea a adultilor. Copiii sunt invitati de la ora 15,00 la un program special, cu filmele cu vrajitoare si un Carnaval al copiilor. „Televiziunea dragostea mea“ va fi difuzata in doua reprize, de la 19.00 si de la 21.30. Amfitrioana emisiunii va fi Alexandra Velniciuc.

Actrita i-a invitat in platou, printre altii, pe Carmen Stanescu, Stela Popescu, Mitica Popescu, George Mihaita, Alexandru Bindea. In plus, vom revedea artisti care asigurau succesul Revelioanelor de altadata. Nici Giulia si Sabrina nu au fost uitate. Tinerele moderatoare vor atinge „Coolmea Revelionului“ alaturi de invitatii lor, incepand cu ora13.00.

48 DE ANI DE TVR

Ziua de 31 decembrie coincide cu ziua Televiziunii Romane, de aceea, de la 15 la 18.00, Tvr 1 va transmite in direct un program aniversar, prezentat de Catalin Maruta. Vor fi difuzate momente de divertisment realizate de TVR, de la inceputurile ei, respectiv 1956 pana astazi.

Lista materialelor „de aur“ va contine momente de umor cu maestrii genului, printre care: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Coca Andronescu, Marin Moraru, Tamara Buciuceanu, Dem Radulescu, Draga Olteanu si Amza Pellea.

MUZICA POPULARA, JOSE CARRERAS SI VOLTAJ

In prima zi a anului, de la 16.45, vine vremea muzicii populare. Seara va fi randul lui Jose Carreras sa-i incante pe romani. Duminica, de la ora 13.00, telespectatorii Televiziunii Nationale au ocazia sa vada un „Revelion al ospatarilor“. Protagonistii spectacolului pregatit de Marina Almasan sunt comicii Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Seara, de la 22.05, Voltaj va spune „Povestea oricui“.