Echipa Steaua Bucuresti va disputa pe 9 februarie, de la ora 20.00, la Como, un meci amical in compania formatiei Internazionale Milano. Apare insa o problema majora deoarece in aceeasi zi si Nationala va disputa singurul amical de dinaintea meciului cu Olanda.

Piturca va trebui sa aleaga intre a cere jucatorilor stelisti sa vina la Nationala (caz in care si-l va pune in cap pe Gigi Becali) sau sa dea posibilitatea Stelei de a infrunta pe Internationale Milano cu cea mai buna echipa.

Echipa Steaua Bucuresti va disputa pe 9 februarie, de la ora 20.00, la Como, un meci amical in compania formatiei Internazionale Milano, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. FC Steaua va efectua in perioada 16-28 ianuarie un stagiu de pregatire la Larnaca (Cipru), unde va disputa mai multe meciuri amicale.

Echipa pregatita de Walter Zenga va intilni pe 23 ianuarie campioana Bulgariei, Levski Sofia, pe 25 ianuarie va juca in compania formatiei Steaua Rosie Belgrad, iar pe 27 ianuarie cu Sparta Praga, ultima partida nefiind confirmata inca.