I s-a indeplinit dorinta. Silviu Mustafa (15 ani) si-a cunoscut sora, tripla campioana olimpica de la Atena, gimnasta Catalina Ponor (17 ani). Intilnirea a avut loc ieri, in Poiana Brasov, la hotelul "Caraiman", unde lotul olimpic se afla in cantonament. Timp de doua ore, cei doi frati au stat la povesti, dupa care Silviu a revenit la Constanta.

"Mi-a spus frate si ma bucur din suflet ca am avut ocazia amindoi sa aflam mai multe unul despre celalalt. Sper sa ne vedem cit mai des si ii urez multa bafta", a spus Silviu.

Intilnirea a fost intermediata de antrenoarea Mariana Bitang, care a insistat ca cei doi sa stea de vorba. "Ii multumesc din suflet Marianei Bitang, datorita careia mi-am cunoscut sora", a mai povestit fratele Catalinei. El a fost in Poiana impreuna cu Elena Frincu, directoarea DTSJ Constanta, care a precizat ca a fost "doar insotitor". Alaturi de Silviu a fost si unchiul lui, Marian Ion.

Cei doi frati si-au facut reciproc cadou jucarii de plus.

Catalina si Silviu sint cei doi copii din prima casatorie a lui Carmen Ponor, cu Remus Mustafa. Dupa divort, baiatul a ramas in grija tatalui, care a murit insa in urma cu 7 ani, intr-un accident rutier in Constanta.

Nu primeste alocatie

Cu toate ca prin lege statul ii acorda o suma de bani pe luna, Silviu Mustafa, fratele Catalinei Ponor, n-a capatat pina acum nimic

Decebal Radulescu

Printr-o hotarire judecatoreasca emisa imediat dupa divortul dintre Carmen Ponor si Remus Mustafa, fratele campioanei olimpice a fost incredintat tatalui. Dupa moartea acestuia, care s-a petrecut acum 7 ani, Silviu Mustafa a fost dat bunicii paterne. "Pentru ca mama nu a pastrat legatura cu copilul si baiatul se afla in continuare in dificultate", scrie in hotarirea judecatoreasca.

In luna iulie a anului trecut, Comisia pentru Protectia Copilului a reinnoit actul conform caruia Silviu se afla sub tutela bunicii. La articolul doi al acestuia se aminteste ca "doamna Mustafa Mariana (bunica) va beneficia pentru copilul Mustafa Adrian Silviu de alocatia lunara de intretinere".

Unchiul lui Silviu, Ion Balgiu, omul care l-a ajutat atit cit a putut pe baiat, sustine ca "eu stiu ca aceasta alocatie lunara nu i-a revenit niciodata. Si nu-mi dau seama de ce, din moment ce a fost data o hotarire judecatoreasca".