Una dintre cele mai controversate cantarete din Romania este Anna Lesko, rusoaica stabilita in Bucuresti de ceva vreme. Anna este cunoscuta pentru relatiile sale amoroase, ea trecand de la Irinel Columbeanu la Marian Ionescu sau de la Ion Tiriac la Adrian Sarbu.

In ciuda faptului ca s-a despartit de liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu, frumoasa Anna mai vine cateodata, impreuna cu acesta, la reuniuni mondene. Ultima data s-a afisat alaturi de Ionescu la o petrecere organizata de catre membrii trupei K1, Radu Fornea & Co. La party, in afara de Anna si de Marian au mai ajuns artisti precum Etno, Hora, Benone Sinulescu, Ro-mania, Andra sau Alin Oprea.

Vrajit de Anna Lesko, Dan Lazarica, liderul trupei "Etno", abia a asteptat sa ramana singur cu rusoaica. El a pandit momentul in care Marian Ionescu a disparut din public, fiind speriat de blitz-urile fotografilor, si a inceput sa o curteze pe domnisoara Lesko. Cat de mult a reusit sa o impresioneze, nu stim.

Vom vedea in lunile urmatoare daca va ramane doar un simplu flirt sau cei doi vor incepe o frumoasa poveste de amor... Sunt tineri, frumosi, ce le-ar mai putea lipsi pentru a deveni un cuplu perfect?