De cand si-au facut publica relatia, Monica Barladeanu si Bobby Paunescu au devenit unul dintre cele mai «vanate» cupluri din show-bizz-ul autohton.

Si nu este de mirare, de vreme ce Monica se numara printre cele mai frumoase femei din Romania, cu o cariera reusita de moderator de televiziune si, mai nou, de actrita la Hollywood, in timp ce iubitul ei, cunoscut om de afaceri, este unul dintre cei mai ravniti burlaci de pe plaiurile mioritice!

Multi curiosi asteapta cu nerabdare ca Monica si Bobby sa isi uneasca destinele intr-o ceremonie fastuoasa, asa cum nu s-a mai vazut in Romania. Pana cand se va intampla acest eveniment, cei doi "porumbei" au grija ca relatia lor sa ramana la fel de frumoasa si sa nu isi neglijeze defel carierele.

O saptamana in New York si L.A.

Semn ca relatia dintre domnisoara Barladeanu si Bobby Paunescu se afla pe drumul cel bun este si faptul ca indragostitii au ales sa plece impreuna, pe 12 ianuarie, in Statele Unite ale Americii, unde vor imbina utilul cu placutul. In timp ce Monica este nerabdatoare sa se intoarca in Los Angeles, la Hollywood, iubitul sau abia asteapta sa cunoasca mediul in care se "invarte" frumoasa lui.

Acolo, omul de afaceri intentioneaza sa ii faca Monicai un cadou superb. Despre ce este vorba? Vom afla probabil la intoarcerea lor acasa. Daca proaspata actrita va ramane pe "taramul fagaduintei" mai multe luni, Bobby va sta in Statele Unite numai o saptamana, timp suficient pentru a-si revedea cativa prieteni din New York si de a incheia ceva afaceri.

Sarbatori la vila lui Radu Moraru

In alta ordine de idei, Monica si Bobby si-au petrecut sarbatorile de iarna la munte, mai precis la hotelul de patru stele din Brasov al lui Radu Moraru, "Nasu’ si prietenii", alaturi de patronul stabilimentului si de cativa prieteni apropiati.

Desi a fost si ceva zapada, indragostitii au ales sa nu schieze, preferand sa se relaxeze, mai ales ca 2004 a fost pentru ei un an extrem de incarcat si dificil. Printre plimbarile romantice prin orasul de la poalele Tampei si prin statiunea Poiana Brasov sau suetele cu prietenii, amorezii au gasit timp sa dea si o fuga la o discoteca din Predeal, unde s-au distrat de minune.

Oricum, pentru Monica si Bobby au fost cele mai frumoase zile, cand nu au mai fost nevoiti sa stea despartiti nici o clipa. Acestea fiind zise, daca ar fi sa ne gandim la ce a declarat vedeta tv in urma cu o luna (ca si-ar dori sa poata imbina cariera cu viata de familie), cu siguranta, va urma si nunta mult asteptata!