Cu o prestatie artistica de o calitate indoielnica, romancele de la "Cheeky Girls" au reusit sa suceasca mintile multor britanici in decursul anului 2003, cu melodii care au fost decretate, mai tarziu, drept cele mai proaste compozitii de pe piata muzicala engleza. La acea vreme, fetele reusisera sa stranga bani frumosi in cont, devansand artisti celebri, la capitolul incasari.

Dar, dupa o perioada de succes frenetic, clujencele noastre au avut neplacearea sa guste si din paharul amar al declinului. Nu numai ca nu mai erau dorite de public, ci au fost decretate in 2004 si drept cel mai netalentat duo!

Cu siguranta, Monica si Gabriela au sperat ca declinul sa fie doar o perioada pasagera a carierei lor si pregateau revenirea pe piata muzicala. Cu toate acestea, pentru moment, se pare ca ele nu mai au portite de scapare, mai ales ca sunt... falimentare.

"Ziaristii britanici de la «The Sun» afirma ca romancele de la «Cheeky Girls» sunt falimentare si ca sunt somate sa isi plateasca datoriile pentru a evita un proces."

Urmarite pentru... 5.000 de lire sterline

Ziaristii tabloidului britanic "The Sun" au urmarit indeaproape suisul si coborasul surorilor Irimia, iar in editia de ieri au reamintit publicului problemele financiare cu care se confrunta cele doua fete de la "Cheeky Girls". Dupa spusele acestora, se pare ca Monica si Gabriela sunt falimentare si, chiar mai mult, datornice.

"Cheeky Girls" ar trebui sa plateasca firmei "OUT IN", care s-a ocupat o perioada de imaginea lor, 5.000 de lire sterline. Reprezentantii respectivei companii de P.R. (n.r. relatii publice) sunt hotarati sa isi recupereze fiecare lira investita pentru promovarea duo-ului.

Sunt somate sa vireze banii in cont

Acesta este si motivul pentru care directorii de la "OUT IN" au decis sa apeleze la consiliere juridica de specialitate. Avocatii au ales ca prima faza de actiune aceea a somatiei. Ei le-au sfatuit pe surorile Irimia si pe mama acestora, care este si managerul lor, sa deschida un cont in care sa vireze banii in cel mai scurt timp.

Daca "Cheeky Girls" nu vor gasi repede o solutie de a-si rezolva problemele financiare, actiunea va merge mai departe, in salile de tribunal. Iar atunci nu va mai fi cale de intoarcere! Speram ca Monica si Gabriela vor iesi cu bine din situatia critica in care se afla.