Adobe Systems Incorporated a anuntat in acest an disponibilitatea software-ului Adobe Acrobat 7.0, o familie de aplicatii desktop care permite grupurilor de lucru sa gestioneze o arie larga de activitati de afaceri esentiale. Acrobat 7.

0, cel mai recent update la Adobe Intelligent Document Platform, ofera utilizatorilor abilitatea de a asambla documente din surse multiple, de a crea formulare inteligente si de a colabora la proiecte in interiorul si in exteriorul firewall-ului.

"Acum, toti clientii, partenerii si angajatii nostri pot face comentarii asupra materialelor in format electronic fara a mai fi nevoie sa achizitioneze software specializat precum aplicatiile CAD.

" a declarat Terrence Pallotto, business analyst si professional engineer la HNTB Corporation, o companie aflata in pozitia de lider in industriile de arhitectura, transporturi, planificare urbana si constructii. Acrobat 7.

0 Professional ofera un control mai avansat asupra crearii unor documente pentru grupuri de munca tehnice si creative care se bazeaza pe software specializat, incluzand aplicatii de design cu ajutorul calculatorului. Acrobat 7.0 Standard este destinat pentru specialistii in afaceri din organizatiile de toate dimensiunile, unde informatiile vitale trebuie gasite eficient, utilizate si gestionate.

Acrobat Elements este un produs disponibil doar cu licenta care le permite organizatiilor sa puna capacitatile de creatie ale Adobe PDF pe toate desktop-urile pentru o distributie a documentelor mai sigura. Adobe a anuntat de asemenea disponibilitatea imediata a Adobe Reader 7.0, incluzand o versiune beta pentru sistemele de operare Linux.

Software-ul free al companiei poate fi downloadat de la www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.