Academia de Afaceri.ro a lansat programul Business.Europe'2007, prin care ofera celor care doresc sa se perfectioneze sau sa se dezvolte profesional peste 1.500 de burse de studii on-line gratuite in domeniul afacerilor, grupate sub forma unui program MBA.

Persoanele interesate sa isi dezvolte o cariera in domeniul afacerilor, cat si IMM-urile care doresc sa isi perfectioneze angajatii pot sa se inscrie la una din cele 1.500 de burse de studii Business.

Europe'2007, in cadrul carora vor urma un program gratuit tip MBA, care contine cursuri de marketing general, comunicare in afaceri, management strategic, publicitate, functionarea si administrarea societatilor comerciale si managementul resurselor umane. Singurele criterii de admitere sunt motivatia personala si obiectivele pe termen mediu ale cursantului.

Important de subliniat este faptul ca la calcularea mediei de absolvire se iau in calcul activitatea de la seminariile on-line (20%) si nota obtinuta la tema finala (40%) pe langa nota obtinuta la testul grila (40%), punandu-se astfel un accent deosebit pe partea practica a cursurilor.

Tot ca element de noutate, amintim posibilitatea de reevaluare a cursantului daca notele obtinute de acesta nu il multumesc, prin sustinerea inca o data a temei sau testului final.