Regizorul Liviu Ciulei va pune in scenă, in stagiunea curentă, la Teatrul Bulandra - Sala Izvor, două piese de Luigi Pirandello, ''Şase personaje in căutarea unui autor'' şi ''Henric al IV-lea''.

Directorul Teatrului Bulandra, Alexandru Darie, a declarat că premiera piesei ''Şase personaje in căutarea unui autor'' va avea loc in luna martie, după care maestrul Ciulei va incepe lucrul la ''Henric al IV-lea''.

Din distribuţia spectacolului ''Şase personaje in căutarea unui autor'' fac parte Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Mariana Mihuţ, Ion Caramitru, Mirela Gore, Tudor Aaron Istodor ş.a.

Astfel, după aducerea la rampă, acum caţiva ani, a spectacolului ''Hamlet'' de Shakespeare, Liviu Ciulei, cel supranumit ''regizorul pe patru continente'', revine in teatrul pe care l-a condus candva cu onor şi unde a realizat montări memorabile.

Un alt spectacol, la care se repetă in prezent, este ''Măscăriciul'', după Cehov, in regia lui Horaţiu Mălăele, artistul interpretand şi rolul principal. premiera urmează să aibă loc la sfarşitul lunii ianuarie, la Sala Toma Caragiu.

La aceeaşi sală, vor incepe repetiţiile peste o săptămană Alexandru Darie, la spectacolul ''Triumful dragostei'' de Marivaux. Premiera este programată pentru luna martie.

Alexandru Darie a precizat că in repertoriul Teatrului Bulandra va intra, in curand, montarea de succes ''Iluzia comică'' de Pierre Corneille, pe care el a realizat-o la Teatrul de Comedie in stagiunea 1998-1999 şi care a obţinut, la Gala Uniter, premiul pentru ''Cel mai bun spectacol al stagiunii''.