Necazurile se tin scai de fotbalistul dinamovist Dorin Semeghin. Cunoscut pentru viata extrasportiva zbuciumata, "cainele" are probleme.

Fosta sa concubina, Iordache Mariana Adina, suparata ca a fost lasata de izbeliste, cu un copil de cateva luni de ingrijit, l-a dat in judecata intr-un dosar de stabilire a paternitatii. Intr-o cerere de chemare in judecata adresata pe 13.11.

2003 Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, reclamanta solicita instantei recunoasterea paratului Dorin Semeghin ca fiind tatal copilului Alexandru Dorin. In plus, femeia mai doreste ca micutul sa poarte numele tatalui, acesta sa-i plateasca pensie de intretinere, iar copilul sa fie incredintat spre crestere si ingrijire mamei.

Mariana Adina Iordache arata in cererea adresata judecatorilor ca l-a cunoscut pe Semeghin in februarie 2002. Au avut o relatie de concubinaj, fructul dragostei lor nascandu-se zece luni mai tarziu, la sfarsitul aceluiasi an.

Potrivit femeii, inca de cand era insarcinata in luna a cincea, relatia celor doi s-a racit, avand in vedere faptul ca "Semeghin era sportiv si pleca in cantonamente lungi". Dupa nasterea copilului, spune femeia, Dorin a avut o atitudine oscilanta, fapt ce a dus la sfarsitul relatiei. Si-a luat lucrurile si a plecat", sustine Adina.

Afland ca ar putea fi chiar el tatal copilului, Semeghin a trimis-o, in aprilie 2003, pe femeie la Institutul de Medicina Legala. Potrivit reclamantei, expertiza IML i-a fost defavorabila fotbalistului si arata ca acesta este tatal copilului in proportie de 78 la suta.

"A promis ca-l va recunoaste", invedereaza instantei mama Iordache Adina Mariana. Dorin Semeghin este insa de alta parere.

In intampinarea depusa la dosarul nr. 11166/2003 neaga ca ar fi tatal copilului si neaga ca ar fi avut o relatie de concubinaj cu reclamanta. "Cainele"-parat admite totusi ca a intretinut relatii sexuale cu Adina: "A existat un raport sexual la sfarsitul anului 2001. A fost primul si ultimul", sustine jucatorul.

De asemenea, Semeghin spune ca, prin iunie 2002, concubina sa i-ar fi zis ca vrea sa avorteze, dar ca nu stie nici un medic si nici nu ar avea banii necesari. "Am dus-o eu la medic!", arata Semeghin, dar, pentru ca deja Adina era in lunile 4-5 de sarcina, medicul a refuzat operatia. "In acel moment, ea mi-a zis ca sunt tatal", sustine Dorin Semeghin.

Fotbalistul acuza chiar faptul ca a fost amenintat daca nu va recunoaste copilul de catre rudele concubinei. "Dupa nastere, tatal si unchiul ei au venit la mine la hotel. Erau pusi pe scandal. M-au pus sa merg la spital, daca nu ma vor aranja ei! (...) Mi-au impus sa-l recunosc", povesteste Semeghin. Un alt episod relatat de fotbalist se refera la botezul copilului.

"M-au sunat sa-mi spuna ca baiatul e bolnav. M-au chemat in comuna Bogati. M-am dus, dar de fapt era botezul copilului. Cand am vrut sa plec m-au amenintat", arata in intampinare paratul. Acum, Semeghin e hotarat sa mearga pana la testul ADN, cu care se declara de acord.

Pana una, alta insa, fotbalistul va trebui sa se prezinte personal la interogatoriu in data de 27 ianuarie, data la care instanta ar putea lua in discutie si stabilirea unei pensii de intretinere.

Asta si pentru ca la dosar se afla o adresa de la clubul Dinamo, in care se arata ca veniturile fotbalistului Dorin Semeghin obtinute in doar sase luni de zile (1.04.2004 - 1.10.2004) se ridica la aproape 50.000 de dolari.