Pentru fotbalisti vizita medicala este un chin. Bicicleta, recoltare de singe si tot felul de corvoade. Dinamovistii au avut ieri parte de altceva, care a mai inviorat atmosfera. Antena 1 a ticluit un scenariu in care au cazut prada unii dintre fotbalisti.

In cabinetul unde se masura tensiunea arteriala au fost montate doua camere ascunse, iar persoana care se ocupa de aceasta investigatie era Raluca, o pustoaica de 18 ani, cu un halat alb deschis la mai multi nasturi. Una peste alta o prezenta mai mult decit atragatoare.

Primul a fost Vlad Munteanu. Mijlocasul s-a prins de farsa, iar avansurile fetei au ramas fara rezultat. A parat chiar elegant: "Trebuie sa fie o gluma. Oricum nu esti genul meu". A intrat Claudiu Niculescu. Atacantul s-a intins pe pat. Fata a ramas la fel de zimbareata in timp ce-i masura tensiunea. S-a poticnit cu aparatul, iar jucatorul a inceput sa devina circumspect.

"Asa se ia acum?", a intrebat Niculescu. "Da. Ce, nu stii? Esti bine: 12 cu 6". Jucatorul a iesit zimbitor si a dat de veste celorlalti. "Mi s-a parut ceva ciudat. A fost o gluma buna pe care am simtit-o pe pielea mea".

In cabinet se mai afla insa Ionut Badea. Un tip inteligent, dar extrem de tacut in general. Fata i-a atras atentia in timp ce dadea "bicicleta". "Cind ma uit la asta mica, ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut barbat!", spune Badea. Raluca ataca si propune un schimb de numar de telefon. Fotbalistul n-a rezistat ispitei si i l-a dat.

"Stiam ca e farsa, dar am intrat in jocul vostru", declara, dupa ce-a iesit, Badea.

Ultimul a fost Semeghin. Aflase de gluma, insa fata era la fel de ispititoare. "Poti sa-mi iei tensiunea, dar tu sa stai in picioare ca sa nu vad nimic", a punctat fundasul. Gluma se terminase.