Doi hoţi a căror măiestrie e de neăntrecut (Max şi Lola, jucaţi de Pierce Brosnan şi Salma Hayek) hotărăsc să se retragă din activitate după ce “rezolvă” o ultimă misiune.

Insă, aşa cum se intamplă de fiecare dată, cineva apare să le pună beţe in roate: agentul FBI, Stan Lloyd (Woody Harrelson), speriat că ei ar putea să nu fie deloc retraşi din activitate, ci doar retraşi pe… o insulă.

Tinta noii misiuni? Un diamant superb, deosebit de valoros (altfel nu s-ar obosi!), sarcină pentru care Lola şi Max ar fi foarte bine plătiţi, de un personaj misterios. Cam asta ar fi pe scurt.

Dar, ca să fiţi pregătiţi pentru ce urmează să vedeţi pe marile ecrane, dacă veţi merge, trebuie să vă informăm legat de unele aspecte: ţinuta şi bustul actriţei Salma Hayek.

Cu siguranţă că vă vor incanta, dar pe critici faptul că ea se plimbă cam goală extrem de des prin faţa camerei nu i-a dat pe spate… Un film dinamic, care aminteşte oarecum de “Afacerea Thomas Crown”, tot cu Pierce Brosnan. Care, apropo, arată pe măsura partenerei sale.

Vizionare plăcută, fiindcă doar aşa veţi dezlega misterul singularului din titlu, deşi, in realitate, hoţii sunt doi la număr! Puteţi vedea “Hoţ de diamante” din 21 ianuarie la cinematografele din Bucureşti.