Antrenorul echipei FC National, Cosmin Olaroiu, a declarat, marti, ca nu a semnat nici un contract cu clubul Poli AEK Timisoara, desi presedintele gruparii banatene, Toni Dobos, afirmase ca tehnicianul a incheiat un acord pentru cinci sezoane. "Daca imi arata cineva vreo hartie semnata de mine cu cei de la Timisoara, eu o mananc. Dar asa ceva nu exista. Eu nu am semnat nimic cu Poli AEK.

Deocamdata sunt aici, la FC National, si nu se pune problema sa plec. Cand o sa fie momentul sau timpul o sa spun", a explicat antrenorul echipei din Cotroceni inaintea antrenamentului de marti. Olaroiu a adaugat ca nu ar fi nici o problema daca pana la urma vor ajunge la Poli AEK doar jucatorii Flavius Moldovan, Gabriel Caramarin si Gigel Coman.

"Este treaba cluburilor daca jucatorii vor fi transferati la Timisoara, iar eu raman la National. De cand sunt eu aici, de patru ani, au plecat cam doua echipe. Asta este, suntem un club mic si trebuie sa vindem jucatori ca sa supravietuim", a spus Olaroiu, care a refuzat sa spuna daca isi doreste sau nu sa antreneze formatia Poli AEK Timisoara.

Intrebat daca suma de un milion de dolari, pe care a solicitat-o conducatorilor timisoreni in schimbul jucatorilor Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Flavius Moldovan a intrat in cont, presedintele clubului FC National, Gino Iorgulescu, a raspuns: "Deocamdata nu am noutati. Nu a venit nici un ban".