Portofoliul telefoanelor mobile Samsung, importate oficial in Romania de HAT Group, se imbogateste cu doua modele echipate cu tehnologii de virf, SGH-P730 si SGH-E300.

Modelul SGH-P730 combina cea mai recenta tehnologie cu un design stilat, de culoare argintiu-metalic, in care se ascunde o camera megapixel revolutionara, telefonul permitind si pina la 60 de minute de inregistrare video cu sunet, in format MPEG-4. Terminalul permite realizarea de fotografii de sapte dimensiuni diferite, fiind echipat si cu o functie de zoom digital pentru imagini in prim-plan.

Pentru imagini in miscare, P730 are functii separate de control pentru pauza, stralucire si zoom pentru detalii. SGH-P730 are un display rabatabil in orice directie si incorporeaza o memorie interna de 64MB care poate fi extinsa, adaugind un MMC (MultiMediaCard). P730 dispune de posibilitatea conectarii USB, precum si de port IrDA. Noul model Samsung poate fi utilizat si ca MP3 player.

SGH-E300 pune la indemina rafinamentul comunicarii mobile in numai 85 de grame. Cu ecran rotunjit si discret, SHG-E300 devine o mica bijuterie de comunicare. Noul telefon este echipat cu o camera VGA cu zoom 4x, cu functie multishoot si efecte, care ajuta la imortalizarea oricarui detaliu, pe loc.