In urma scandalului iscat dupa finala Cupei Romaniei la hochei, Comisia Centrala a Arbitrilor l-a chemat la judecata pe arbitrul intalnirii, Alexandru Molnar. Decizia de a-l absolvi de orice vina pe judecatorul de pe gheata i-a facut pe oficialii clubului SC Miercurea Ciuc sa ia foc.

"Am taria sa recunosc ca domnul Molnar, daca nu ar fi avut «spatele» asigurat, nu ar fi facut acele greseli de capul sau! Indiferent, insa, daca arbitrul a furat sau a gresit, el trebuia sanctionat exemplar, tinandu-se cont ca nu este la prima abatere!", ne-a declarat, ieri, Janos Kurko, patronul echipei din Miercurea Ciuc, adaugand ca judecata arbitrului s-a facut fara a fi invitati si

reprezentanti ai clubului sau ori ai celui din Gheorgheni, desi acest lucru fusese votat in Adunarea Generala! "Daca cei din conducerea hocheiului forteaza lucrurile in continuare, vom recurge la solutii extreme! Incerc, inca, sa evit varianta radicala, dar in cazul in care nici in cadrul Biroului Federal pe care l-am convocat saptamana viitoare nu se va face «curatenie» in arbitraj, voi retrage

echipa din campionat!", a conchis Kurko.

Negoita: Si parlamentarii dorm in sedinte!

De partea cealalta, Marian Negoita a precizat ca "echipa din Miercurea Ciuc nu este a lui Kurko! In acest caz, si ANS are un cuvant de spus".

Interesant a fost, insa, faptul ca presedintele FR de Hochei nu a negat cu vehementa acuzele lui Kurko, cum ca ar dormi in sedinte, Negoita precizand: "Eu consider ca nu dorm! Si chiar daca as dormi in sedinte, poate am vreo boala! Important este, insa, ce am realizat pentru hocheiul romanesc! Si parlamentarii dorm in sedinte, nu-i asa?".

Dupa asemenea "dezvaluiri", Marian Negoita poate sa "doarma" linistit in continuare! Sau, eventual, sa... considere ca nu doarme! Trecand la hocheiul propriu-zis, se pare ca gheata a inceput sa cedeze sub greutatea persoanelor implicate intr-un scandal ce tinde sa devina cronic. Asta in timp ce fiecare dintre parti "patineaza" intr-o alta directie!