Anul trecut, vicepresedintele "cainilor" a dus in China, la Lifan Qiisha Chonqing, cuplul de antrenori Viorel Hizo - Fane Tara si pe Viorel Domocos. Netoiu a declarat ca a avut o colaborare cu chinezii, insa, din cate se pare, "Comandantul" i-a ajutat pe conducatorii lui Lifan sa scoata echipa din impas, oferind o suma de bani, aproape 500.

000 $, in momentul in care clubul traversa o grava criza financiara. Cu banii lui "Gigi", chinezii au aranjat doua meciuri importante. Drept recompensa, dupa ce au reglat conturile clubului, asiaticii i-au pus la dispozitie lui Netoiu o suma, cerandu-i sa aduca antrenori si jucatori care sa tina echipa pe locul zece. Cei alesi de Netoiu au fost Hizo, Tara si Domocos.

Daca se indeplinea obiectivul, Netoiu ar fi incasat o suma de trei ori mai mare decat cea cu care creditase el clubul. ProSport scrie ca, pana la urma, cei de la Lifan l-au pacalit pe Netoiu! Dupa ce sefii Ligii chineze au anuntat ca nu mai retrogradeaza nimeni, Lifan a trantit toate meciurile, astfel ca echipa n-a terminat in obiectiv, incheind competitia pe locul 11.

Din acest motiv nu s-au mai achitat bonusurile promise, Netoiu ratand astfel o suma importanta.