Asta-seara, de la ora 20,00 la TVR 1, cele mai de vaza personalitati ale Romaniei si-au dat intalnire la Cei mai iubiti. Intr-un decor spectaculos, Andreea Marin va fi gazda decernarii premiilor pe care romanii le acorda cu sufletul.

Pentru ca emisiunea Cei mai iubiti este un format care nu-i aduce in fata telespectatorilor pe cei frumosi sau pe cei mai talentati, pe cei mai grasi sau pe cei mai slabi oameni, ci pur si simplu pe cei mai iubiti dintre romani. Cea de-a treia editie a galei Cei mai iubiti 2004 va fi un adevarat regal al celebritatilor.

Va intrebati de ce? Ei bine, pentru ca mai bine de 80 de personalitati din toate domeniile au uitat pentru o seara de concurenta si i-au celebrat pe cei mai iubiti dintre romani. Desemnarea castigatorilor s-a facut prin intermediul unui sondaj national, efectuat de IMAS, pe un esantion reprezentativ de 1.058 de persoane, provenind din 305 localitati selectate aleatoriu.

(Esantionul este reprezentativ pentru 18.484.979 de romani).

Parada celebritatilor din acest an va desemna preferintele telespectatorilor la urmatoarele categorii: Cea mai iubita vedeta masculina de televiziune; Cea mai iubita vedeta feminina de televiziune; Cel mai iubit interpret de muzica pop, rock, dance; Cea mai iubita actrita; Cel mai iubit om de afaceri; Cel mai iubit comic; Cel mai iubit cantaret de muzica populara; Cel mai iubit om de radio; Cel

mai iubit actor; Cel mai iubit sportiv; Cel mai iubit jurnalist de presa; Cea mai iubita trupa pop, rock, dance; Cel mai iubit creator de moda. Categoriile de anul acesta sunt in numar de 13, cu doua mai putin decat anul trecut, cand au fost premiati si cel mai iubit personaj pentru copii si cel mai iubit cuplu.

In aceasta seara, la Cei mai iubiti, romanii vor putea canta alaturi de cele mai tari trupe de muzica romaneasca, de cei mai buni interpreti de muzica populara, de cei mai in voga comici, dar mai ales alaturi de castigatoarea Eurovisionului din 2004 - ucrainianca Ruslana. Astfel, la Cei mai iubiti vor canta Pepe, Simplu, Nicola, Class, Noni, Stefan Banica jr.

& the Fifties, Andra, Mandinga, Corina, 3Sud Est, Holograf, Monica Anghel, Narcisa Suciu, Bambi, Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Cornelia si Lupu Rednic, Floarea Calota, Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, iar publicul va rade cu Stela si Arsinel sau Florin Piersic.