Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, s-a aflat, joi, in redactia ziarului Libertatea. Timp de peste o ora, intre 12.15 si 13.30, el a raspuns, telefonic, unui adevarat tir de intrebari din partea locuitorilor sectorului 4. Problemele semnalate de cei care ne-au sunat la redactie pentru a sta de vorba cu edilul-sef al sectorului 4 au fost diverse.

Iata cateva din acestea, dar si raspunsurile oferite de primarul Adrian Inimaroiu. Liliana Georgescu: Sunt pensionara pe caz de boala, cu o pensie foarte mica. Administratorul de la Asociatia de Proprietari m-a dat in judecata pentru o suma de 15 milioane, pe care am achitat-o dupa 4 luni. Dansul nu a vrut sa o primeasca, a vrut sa ma dea efectiv afara din casa.

Am depus suma la CEC in contul asociatiei, dar nu a vrut sa o ridice sapte luni. M-a bagat in evacuare. Am platit 10 milioane de lei ca sa nu fiu data afara. Dansul m-a plimbat prin tribunale. Eu l-am dat in judecata ca n-a vrut sa-mi primeasca banii. As vrea o audienta la dumneavoastra. Raspuns: Aveti dreptate. Exista administratori care forteaza nota.

inainte de toate, voi vedea daca acel administrator are atestat de la primarie si, daca nu are, ma indoiesc ca-l va primi. Exista multe asemenea cazuri. Sunt administratori care transforma aceasta procedura de a nu accepta banii de la restantieri intr-o forma de a face rost de apartamente. Va astept in audienta, in fiecare zi de joi.

Muscaloiu Marius: Am auzit ca se dau terenuri pentru tinerii casatoriti si nu stiu daca si cat este de adevarat. Raspuns: Este adevarat. Am dat dispozitie in octombrie sa se inventarieze toate terenurile din sectorul 4 cuprinse intre 150 m si 500 m.

Au fost analizate din punct de vedere juridic si deja am inaintat catre Prefectura o lista cu un prim set de 34 de locatii, identificate si verificate de noi din punct de vedere juridic pentru a fi date in conformitate cu legea pentru tineri. Nu a fost atribuit nici un loc, ele nu se pot da decat pe semnatura mea, dar inainte se va trece printr-o comisie formata din sapte persoane.

inscrieti-va in mod oficial la primarie si solicitati teren in baza legii. Ianecica Ileana: Locuiesc pe aleea Tomesti. Cum intri din soseaua Berceni, la capat, sunt doua dughene. in spate au doua WC-uri, iar golanii isi fac nevoile cu usile deschise. De dimineata pana seara, toti betivii se strang acolo. Copiilor le este teama sa treaca prin zona pentru ca se iau golanii de ei.

Raspuns: Am inteles situatia si voi trimite pe cineva de la Directia de Control acolo pentru a face verificari la fata locului. Gheorghiu Simona: Stau pe strada Simigiului, care lasa de dorit. in platforma electorala ati promis ca se va asfalta si aceasta strada. Toti ne-am stricat masinile acolo, este cumplit.

Exista vreo speranta ca strada sa fie reabilitata? Raspuns: Toata platforma va fi respectata. Ati observat ca in zona s-a lucrat. Acum doua saptamani, am fost in zona respectiva, am verificat, s-a facut receptia lucrarilor din zona dumneavoastra. Mai sunt cateva strazi care urmeaza sa fie facute. Simion Lucic: Am depus actele pentru tichetele de caldura, dar nu am primit nimic acasa.

Raspuns: stiu ca exista o intarziere. Directia din primarie nu face decat oficiul de a vi le inmana. Este intr-adevar o intarziere, dar care nu tine de primarie. in momentul in care ele vor veni, vor ajunge la dumneavoastra.