Viorel Hrebenciuc nu mai crede cu atita tarie ca nu au fost ilegalitati la RAFO.

Corneliu Iacobov nu mai are sprijin neconditionat din partea colegilor de partid, a lasat sa se inteleaga Viorel Hrebenciuc, prezent simbata la sedinta Biroului Executiv al Organizatiei PSD Bacau. Mai multe voci au ridicat problema „RAFO“ si cit de mult a daunat aceasta partidului, mai ales scorului obtinut la alegerile generale.

Desi pesedistii au criticat fenomenul „RAFO“, Viorel Hrebenciuc a declarat la conferinta de presa ca problema lui Iacobov nu a fost discutata. „Am discutat, e drept, despre RAFO si Petromidia, dar nu despre Iacobov. Concluzia este ca Justitia trebuie sa-si faca datoria.

Vinovatii trebuie sa plateasca daca vor fi gasiti vinovati“, a spus Hrebenciuc, care a raspuns apoi cu un „no comment“ la intrebarea daca il crede pe Iacobov vinovat in afacerea „RAFO“.

Este pentru prima data cind Hrebenciuc a avut o pozitie mai putin transanta in favoarea colegului sau de partid. Acum citeva luni, acelasi Hrebenciuc sustinea ca la RAFO nu s-au petrecut nici un fel de ilegalitati, ca totul este o inventie a presei si ca doar conjuncturile economice sint cele care au dus la acumularea unei datorii de 8.000 de miliarde de lei.

Iar Iacobov nu a ascuns niciodata ca ii datoreaza lui Hrebenciuc ascensiunea.