A fost sexy, a ajuns sperietoare! Asta se poate spune despre Gillian Anderson, acrita de 36 de ani care a devenit celebra cu rolul agentei Dana Scully din serialul "Dosarele X". in urma unei diete duse la extrem, vedeta este acum socant de slaba si e in pragul depresiei.

Gillian Anderson e una din ultimele victime ale modei vedetelor scheletice de la Hollywood, o moda din cauza careia multe actrite si cantarete frumoase s-au supus unor regimuri ucigatoare. Ca sa corespunda canoanelor impuse de marele ecran, prietenii ei spun ca "exagereaza cu exercitiile fizice si nu mai mananca aproape nimic".

Rezultatul: in urma cu putin timp, la una din mondenitatile lumii artistilor, si-a socat colegii si fanii expunand brate osoase si coaste aproape strapungand pielea. Apropiatii vedetei le-au dezvaluit reporterilor de la publicatia americana National Enquirer ca Gillian a fost dintotdeauna obsedata de silueta si stresata ca a fost "croita" de natura cu forme mai plinute.

Insa nimeni nu se astepta sa ajunga pana acolo incat sa se infometeze pentru a incapea in haine cu cateva numere mai mici. "De cand o stim e lesinata dupa painea proaspata si produsele de patiserie. Acum nu mai pune gura pe asa ceva. Mananca numai peste si fructe, in cantitati mici, apoi elimina si putinul ala de calorii facand fitness", au marturisit ei.

Vedeta are acum si probleme psihice din pricina dietei extreme: a devenit depresiva si foarte usor iritabila. Din acest motiv a anulat anul trecut, in ultimul moment, ceremonia nuptiala cu regizorul Julian Ozanne, iubitul ei de origine kenyana. Nunta celor doi a avut loc abia saptamana trecuta.