Adrian Sirbu (il stiti: ala cu milioane de dolari si barba, de la PRO TV) este, indubitabil, un barbat cu un mare succes. Succesul in cariera, daca e bine facut, atrage nu numai bani, dar si femei dintre cele mai moarte dupa succes.

Dupa Janine (o poveste de multe milioane de dolari, terminata cu un divort asisderea), suntem siguri ca boss-ul din Protopopescu a vrut sa iasa la un suc si cu alte femei celebre, de firma. Azi (si mai ales saptamanile trecute): Anna Lesko, fosta pictorita a lux a milionarului in dolari si Rolls Irinel Columbeanu.

La ce aer curat, in ce tara saraca si in ce decor hibernal, romantic, de vis, a scos-o recent A.S. pe A.L. aflati dintr-o dare de seama in valoare de 1.407 de semne, TVA inclus, in textul atasat:

Adrian Sarbu i-a servit Annei Lesko o chifteluta cu Susai

Abia trecusera sarbatorile, pe care Adrian Sarbu le-a petrecut alaturi de o tinara domnita mai veche, intitulata Maria, ca pe marele boss de la Pro l-a strabatut ca un fulger un napraznic chef de aventura...

Si fiindca o secretara atenta ii aratase in agenda cu unghiuta roz ca se apropie ziua de nastere a Annei Lesko, magnatul Pro TV a pus mina pe celular – ultimul racnet al tehnologiei – si a sunat-o pe fosta blonda a lui Columbeanu.

„Alo, Anna...“, trebuie sa fi spus el cu voce grava, de magnat, auzind la celalalt capat al firului un miorlau prelung si plin de promisiuni.

Si uite-asa s-a facut ca taman in week-end-ul de dinaintea aniversarii celor 26 de anisori ai fetei (7-8 ianuarie, cum ar veni), Adrian Sarbu si Anna Lesko au petrecut impreuna doua zile si doua nopti la cabana Susai, aflata in motul Predealului, un pic mai sus de Cioplea. Locul este, nimic de zis, linistit si izolat. Aproape ca s-ar fi cuvenit ca nimeni sa nu afle de o asemenea escapada amoroasa.

Dar pletele balaie ale Annei si caciulita ei cu urechi clapauge si blanoase, care-au facut-o celebra, n-au putut trece neobservate, drept care va aducem la cunostinta ca intilnirea de gradul trei, pe care jurnalele mondene o mirosisera de mult, s-a produs, intr-adevar. Si s-a produs. Si s-a produs. De mai multe ori, ca la munte e aer curat si sanatos.

Dragos Vasile